Shoes by BEFADO SA on puolalainen lasten ja aikuisten jalkineiden valmistaja, joka on saavuttanut asiakkaiden tunnustusta kotimaassa ja ulkomailla jo yli 30 vuoden ajan. Yritys on kuuluisa korkeasta laadustaan, yksityiskohtien huomioimisesta ja esteettisistä malleistaan, joita on saatavana eri kokoisina ja väreinä.

BEFADOn tuotantolaitos sijaitsee Zielonkassa lähellä Varsovaa, jossa se työllistää yli 400 henkilöä. Kengänvalmistusprosessi on kokonaisvaltainen ja alkaa hyvästä raaka-ainevalikoimasta ja päättyy myyntivalmiiden tavaroiden huolelliseen pakkaamiseen. Yrityksen tarjontaan kuuluu sekä lasten että aikuisten kenkiä, mikä tarkoittaa, että jokainen löytää itselleen sopivan mallin.

BEFADO SA:n kengissä on käytetty hengittäviä ja ihoystävällisiä materiaaleja, mikä takaa käyttömukavuuden. Nämä kengät ovat myös helppohoitoisia, joten ne kestävät pitkään. Yritys esittelee säännöllisesti uusia kenkämallistoja, jotka mukautuvat aina trendeihin ja kuluttajien odotuksiin.

BEFADO SA on myös yritys, joka välittää sosiaalisesta vastuustaan. Valmistaja on mukana erilaisissa hyväntekeväisyys- ja sosiaalisissa kampanjoissa, tukee paikallisia urheilijoita ja järjestää lukuisia kilpailuja lapsille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että BEFADO SA -kengät takaavat korkean laadun, esteettisyyden ja käyttömukavuuden. Ominaisuuksiensa ansiosta ne ovat saavuttaneet asiakkaiden luottamuksen ympäri maailmaa, ja yritys kehittää systemaattisesti tarjontaansa vastaamaan asiakkaidensa tarpeita.