Haluatko saada huomiota? Nämä kenkämallit helpottavat sinua!


Eivätkö rohkeat vaatteiden muotoilut ja näyttävät asusteet riitä sinulle? Jos pidät huomion keskipisteenä olemisesta, meillä on sinulle jotain erityistä. Sinua ajatellen olemme löytäneet mielenkiintoisimmat jalkinemallit, jotka saavat muiden ohikulkijoiden katseet keskittymään sinuun. Ja mikä parasta, kaikki nämä kengät ovat saatavilla verkkokaupastamme edullisin hinnoin!

Silmäänpistävät kengät

Jos pidät huomion keskipisteenä olemisesta, sinun ei tarvitse rajoittua kuvioituihin vaatteisiin ja alkuperäisiin asusteisiin. Loistava tapa kiinnittää muiden ohikulkijoiden huomio on pukea jalkaan epätavalliset kengät. Loppujen lopuksi kengät ovat yksi niistä näkökohdista, jotka kiinnittävät huomiota ensimmäisenä.

Tämän vahvistivat jopa Kansasin yliopiston tutkijat, jotka osoittivat, että - vaikka hyvä kommunikaatio vaatiikin katsekontaktin - monet ihmiset sen sijaan, että säilyttäisivät sen, suuntaavat katseensa kenkiin. Nämä ovat ei-sanallisia vihjeitä, joihin alitajuisesti kiinnitetään huomiota.

Osoita luottamusta kadulla

Amerikkalaiset tutkijat ovat osoittaneet, että silmiinpistäviä kenkiä käyttävät ihmiset huokuvat itsevarmuutta, ovat avoimia uusille mahdollisuuksille ja rakastavat erottua joukosta. Lue siitä lisää kohdasta Tämä artikkeli. Sillä välin tutustu suosikkimalleihimme, jotka auttavat sinua saavuttamaan WOW-efektin!

#1 Sandaalit, joissa koristeellinen päällinen

Onko klassisista sandaaleista tullut sinulle tylsiä? Entä alkuperäiset sandaalit koristeellisella päällisellä? Pitkä, harjakattoinen koristelu saa kaikki kiinnittämään huomiota sinuun. Mikä parasta, niiden pukeminen on käytännössä vaivatonta. Kaikki kiitos kengän takana olevan kätevän vetoketjun. Säätääksesi kengän muodon maksimaalisesti jalkojen leveyden mukaan, voit lisäksi säätää päällistä lisäsidosten ansiosta.

Nämä sandaalit, huolimatta niiden epätavanomaisesta ulkonäöstä, pidetään klassisessa sävyssä. Tämän ansiosta niiden sovittaminen tyyliin ei pitäisi olla sinulle erityisen haasteellista. Yhdistä ne yksivärisiin mekkoihin, joiden pituus päättyy juuri polven yläpuolelle, tai aseta farkkuminihame ja musta paita. Kun käytät näitä kenkiä kuumina päivinä, muista levittää jalkoihin paksu kerros aurinkovoidetta. Ellet pidä alkuperäisten kenkien lisäksi myös... alkuperäisestä rusketuksesta :-)

#2 Kiinnitä pumput nastoilla ja tupsilla

Nämä sidotut pumput klassisesta mustasta väristä huolimatta ne auttavat sinua erottumaan joukosta. Näissä kengissä kaikki näyttää upealta! Kiinnitä vain huomiota tähän kiehtovaan kantapäähän ja loistavaan nappeilla varustettuun sidontaan, joka on viimeistelty viehättävillä tupsuilla. 

Tällaiset pumput ovat loistava valinta juhliin ja treffeille. Riippumatta siitä, mitä käytät niiden kanssa, voit olla varma, että saat mielettömän viimeistelyn. Kun käytät avokorkoisia kenkiä, muista huolehtia jaloistasi ennen kotoa poistumista. Loppujen lopuksi et halua kuivan ihon soittavan ensimmäistä viulua ja häiritsevän huomiota ulkonäöstäsi.

#3 Kiiltävät korkokengät sandaalit

Mikään ei tartu silmään niin kuin… hieman glitteriä. Jos haluat muiden katsovan sinua, muista käyttää sitä kiiltävät korkokengät sandaalit. Nämä kengät ovat uskomattoman mukavat! Säädettävä solkihihna nilkan ympärillä, pehmustettu kantapää ja lohkokorko auttavat pitämään olosi mukavana.

Vaikka kimalteleva teema näyttää olevan vain juhliin, näissä sandaaleissa sinun ei tarvitse rajoittua sellaisiin tilaisuuksiin. Käytä niitä repeytyneiden farkkujen ja valkoisen topin kanssa ja olet hyvä!

#4 Kontrastipohjaiset toimistoon

Mustat kengät ovat genren kiistaton klassikko. Vaikka me kaikki rakastamme heitä, joskus he vain näyttävät tylsiltä. Rikkoaaksesi yksinkertaisuuden silmänräpäyksessä, sinun tarvitsee vain valita malli, jossa on kontrastipohjaiset. 

Entä kengät kultaisilla koristeilla ja vaaleanpunaisella pohjalla? Tyydytetyt värit eivät tee tyylistäsi yksitoikkoista, ja mokkasiinien siisti muoto mahdollistaa niiden käytön jopa toimistossa. Loppujen lopuksi jopa töissä voit näyttää hieman ylelliseltä, jos pidät maltillisen! Käytä niitä yksinkertaisten mustien pikkusikarien ja vaaleanpunaisen paidan kanssa. Jos haluat tämän asun sävyn luovan mieluummin aksentteja, vaihda värikäs paita mustaan ​​ja kiinnitä vaaleanpunainen vyö vyötärölle.

# 5 Saappaat, jotka saavat sinut erottumaan joukosta

Näissä käytettiin samanlaista teemaa oranssipohjaiset saappaat. Meidän on myönnettävä, että verrattuna muihin syys-talvikauden kenkiin nämä erottuvat ehdottomasti joukosta. Kumi yhdistettynä korkealaatuiseen ekologiseen nahkaan tekee niiden puhtaanapidosta lastenleikkiä.  

Mietitkö mitä pukea heidän kanssaan? Lateksileggingsit ja laivastonsininen, mehevä pusero ovat hitti. Harmonisen lopputuloksen saamiseksi valitse villatakki rikkaan oranssin sävyssä. Keskitytkö mieluummin yksityiskohtiin? Ei mitään helpompaa! Laita päälle oranssi hattu tai huivi mustalla trenssitakilla ja olet valmis.  

#6 Intensiivisen vaaleanpunaiset lenkkarit

Ekstravaganttit kengät eivät ole vain malleja, jotka vaativat melko elegantin tyylin. Silmää hiveleviä jalkineita voidaan käyttää menestyksekkäästi jopa lenkkihousujen kanssa. Sinun tarvitsee vain saada nämä Fuksia lenkkarit. Yhdistä ne tyyppisiin housuihin löysät farkut tai tiukilla pyöräilykengillä ja rakasta tätä energisoivaa kenkiä Katso ensi näkemältä!