Kengät pitsimekkoihin erilaisiin tilaisuuksiin


Pitsimekoilla on epäilemättä viehätyksensä. Ne näyttävät tyttömäisiltä ja ovat samalla erittäin tyylikkäitä. Vaikka ennenkin herkkä pitsi oli varattu pikemminkin suurempiin tilaisuuksiin, nykyään tällaisten mekkojen näkeminen kadulla ei yllätä ketään. Tarkista, mitkä kenkämallit sopivat sille parhaiten erilaisiin tilaisuuksiin - arkiasioista toimistotyön kautta erityisiä puitteita vaativiin juhliin.

Pitsimekko - ei vain suurempiin tapahtumiin

Vaikka ennen hienovarainen, tyttömäinen pitsi oli varattu pikemminkin suurempiin tilaisuuksiin, nykyään muodissa tärkeintä on sääntöjen rikkominen ja yksilöllisen tyylin heijastaminen. Pitsimekon ei tarvitse olla mukana vain juhlapukua vaativissa tilaisuuksissa, kuten häissä, kasteissa tai tanssiaisissa. Voit käyttää sitä menestyksekkäästi toimistossa, treffeillä ja jopa joka päivä.

Jos haluat muuttaa kasvonsa kokonaan eri tilanteisiin, tarvitset oikein valittuja lisävarusteita - koruja, käsilaukkua, päällysvaatteita ja tietysti - kenkiä. Jos etsit valmiita ratkaisuja, olet tullut oikeaan paikkaan! Suosittelemme, minkä kanssa pitsimekkoa pukea päälle kesällä ja syksyllä ja miten muotoilet sen suunnitelmien mukaan. Aloitetaan!

Loistava valinta kesään

Luonnonmateriaaleista (esim. pellava) valmistettu ilmava, valkoinen pitsimekko on helteisenä päivänä. Sinun tarvitsee vain yhdistää se ruskean hatun kanssa, kiinnittää vyötärölle nahkavyö, laittaa sandaalit jalkaan ja se on valmis. Mietitkö, mitkä mallit sopivat tähän luetteloon? Se on helppoa:

- ruskeat nauhalliset sandaalit

- vaaleanruskeat stilettosandaalit

- mokkanahkaiset korkeakorkoiset sandaalit 

Haluaisitko näyttää vieläkin rennommalta? Yhdistä valkoinen mekko, jossa on pitsikuvio valkoiset shortsitja laita katana päälle. Muista, että kirkkaat kengät vaativat erityistä huolellisuutta. Et todellakaan halua lian pilaavan huolellisesti muotoiltua tyyliäsi! Katso vinkkejä valkoisten kenkien hoitoon Tämä artikkeli.

Täydellinen muotoilu syksyyn

Pitsimekko on myös täydellinen pohja syksyn tyylitelmille. Voit pysyä klassisessa valkoisessa tai valita tälle vuodenajalle tyypillisiä hillityt sävyt - ruskea, khaki tai beige. Erilaiset malmit ovat myös mahtavia. Yhdistä tämä mekko pitkään, lämpimään puseroon, valitse paksu, mukava huivi ja täydennä koko asu cowboy-tyylisillä saappailla. Valitse universaali, ruskea malli tai valita beige vaihtoehto.  

Kylmällä säällä voit käyttää pitsimekkoasi myös muskettisotureiden kanssa. Panosta mokkanahkaan tai luonnonnahkaan tai kokeile niiden jäljitelmiä. Jos välität jalkojen optisesta pidennyksestä, valitse varjossa olevat ylipolven saappaat alaston. Tällaiset kengät sopivat hyvin lyhyen mekon kanssa.

Kiinnostaako sinua selvempi, hieman hurja vaikutus? Riko pitsin herkku raskailla jalkineilla ja nahkatakilla. Valitse tummat, pyöreät aurinkolasit ja olet valmis! Tässä on joitain kenkämalleja, jotka täydentävät tämän tyylin:

- mustat bovver-saappaat

- ruskeat saappaat ketjuilla

- mustat saappaat suihkuilla

- solki saappaat

Rento pitsimekko

Katsos - vuodenajasta riippumatta voit käyttää suosikkipitsimekkoasi jopa joka päivä. Perustuu vähemmän tyylikkäisiin malleihin, joiden pituus päättyy juuri polvien tai pohkeiden yläpuolelle. Yhdistä ne suosikkilenkkariisi, balleriinoihin, mokasiineihin, saappaisiin tai saappaisiin saadaksesi tyyliisi sopivan vaikutelman.

Pitsimekko treffeille

Mietitkö mitä laittaa päälle treffeillä? Pitsimekosta tulee varma hitti! Yhdistä se klassisten pumppujen tai taivaan korkeiden korkokenkien kanssa, jotka ovat samanvärisiä kuin ihosi ja nauti jalkojen vaikutuksesta taivaalle. Jos arvostat mukavuutta ja mukavuutta kävelyn aikana, voit valita mallit, joissa on vakaa tolppa- tai kiilakorko. Ne toimivat yhtä hyvin beige litteät kengät. Varmista, että heidän nenänsä on terävä. Tämän ansiosta optisesti pidennät ja ohuitat jalkojasi.  

Pitsi mekossa erilaisiin juhliin

Pitkä, pitsipuku läpäisee kokeen varmasti erilaisten juhlien aikana - olipa kyseessä sitten tanssiaiset, uudenvuodenaaton juhlat tai ystävän häät. Jos haluat näyttää mahdollisimman juhlavalta, valitse kultaiset kengät. Tämä väri harmonisoituu täydellisesti pullonvihreän, laivastonsinisen tai viininpunaisen sävyjen kanssa. Sinun pitäisi pitää näistä malleista:

- kultaiset korkeakorkoiset sandaalit

- kultaiset kantapäät, joissa lukko nilkan ympärillä

- kultaiset sandaalit tupsulla 

Toisaalta yhdistä vaaleanpunainen pitsimekko samanvärisiin kenkiin tai leiki kontrasteilla ja pue päällesi mustat pumput. Huomio! Tämä ehdotus sopii parhaiten pitkien, muodokkaiden jalkojen omistajille. Muuten sillä voi olla päinvastainen vaikutus kuin haluttu. Tässä on joitain ehdotuksia:

- vaaleanpunaiset korkokengät

- mokka, vaaleanpunaiset pinssit avokorolla

- pinkit korkokengät sandaalit

- mustat pumput korkokengissä

Ei niin pelottava paholainen

Toivomme, että olemme onnistuneet hälventämään kaikki epäilyksesi kenkien valinnasta pitsimekkoa varten. Sinun tarvitsee vain noudattaa sääntöä lisätäksesi tyyliä styleihisi mitä vähemmän sen parempi. Vältä kaikenlaisia ​​koristeita tai kuvioita. Yhdistä minimalistiset jalkineet pitsimekkoon ja nauti WOW-efektistä joka kerta!