Kengät töihin sairaalassa ja toimistossa. Tapaa parhaat mallit


Työskenteletpä sitten sairaalassa, hammaslääkärin vastaanotolla tai kauneushoitolassa, olet liikkeellä melkein koko ajan. Pitkä päivä jaloissa voi olla uskomattoman väsyttävää, jos et käytä mukavia kenkiä. Tarkista, mitkä mallit sopivat parhaiten kosmetologille, sairaanhoitajille ja hammaslääkäreille.

Mitkä kengät kosmetologille ja sairaanhoitajalle?

Mietitkö, mitkä kengät sopivat sairaanhoitajalle? Etkö tiedä, mitkä kengät valita työskennelläksesi hammaslääkärin vastaanotolla? Tai ehkä etsit täydellistä mallia kosmetologille? Olet tullut oikeaan paikkaan! Sinua ajatellen olemme laatineet luettelon mukavimmista kengistä naisille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä. 

Ennen kuin pääsemme asian ytimeen, selitetään, miksi oikeat jalkineet ovat niin tärkeitä, kun työskentelet sairaalassa tai toimistossa.

Ensinnäkin, olitpa kosmetologi, sairaanhoitaja tai hammaslääkäri, vietät käytännössä koko päivän jaloillasi. Tämän seurauksena jalkasi voivat turvota ja liian tiukat, huonosti muotoillut jalkineet ovat todellinen piina.

Toiseksi tämäntyyppisessä ammatissa työskentelemiseen liittyy usein vaarallisten esineiden, kuten neulojen tai muiden terävien työkalujen, läsnäolo. Liian ohuista materiaaleista valmistetut kengät voivat aiheuttaa paljon ongelmia, jos tällainen esine putoaa vahingossa käsistäsi.

Kolmanneksi sairaalassa tai toimistossa viettämiseen liittyy usein vaikeasti poistettavia tahroja. Jos haluat näyttää ammattimaiselta, valitse helppohoitoiset jalkineet. Valkoiset, kangastennarit eivät ole liittolaisesi.

Mitä etsiä, kun valitset kenkiä työhön sairaalassa ja toimistossa?

Nyt kun tiedät, miksi oikein istuvat kengät ovat ratkaisevan tärkeitä sairaalassa tai toimistossa työskenteleville naisille, mietit varmaan, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta uusiin jalkineihin investoiminen ei osoittautuisi virheeksi.

Valinnan helpottamiseksi olemme koonneet yhteen tärkeimmät näkökohdat, joita kosmetologin, sairaanhoitajan ja hammaslääkärin kenkien tulee olla.

Liukumaton pohja

Kaatuneet nesteet tai aineet eivät ole harvinaisia ​​sairaaloiden lattioilla. Hammaslääkäri- tai jopa kosmetiikkatoimistossa työskentelevät ihmiset voivat kohdata samanlaisia ​​ongelmia. Aseta turvallisuutesi etusijalle ja varmista, että töissä käyttämissäsi kengissä on liukumaton pohja. 

Hengittävät, kestävät materiaalit

Useiden tai jopa useiden tuntien työvuorot voivat aiheuttaa jalkojen liiallisen hikoilun. Jos et halua saada epämiellyttäviä vaivoja, kuten jalka- ja kynsisientä, muista laittaa jalkaan hengittävistä materiaaleista valmistetut kengät.

Ja kun puhutaan kenkien valmistuksessa käytetyistä materiaaleista, kiinnitä erityistä huomiota niiden kestävyyteen. Tämän ansiosta jalkineet palvelevat sinua pidempään, ja mikä tärkeintä - ne tarjoavat sinulle maksimaalisen turvallisuuden ja suojan teräviä esineitä, kuten neuloja vastaan.

Huollon helppous

Kuten aiemmin mainitsimme, sairaalassa ja toimistossa työskentely voi edistää vaikeasti poistettavien tahrojen ja värjäytymien esiintymistä kengissä. Varmista, että töissä käyttämäsi kengät ovat helppohoitoisia, jotta kengät eivät näyttäisi rumilta. Vältä mokkanahkaa ja kirkkaita tekstiilejä ja korvaa ne luonnonnahalla tai synteettisillä, mutta hengittävillä materiaaleilla.

Maksimaalinen mukavuus ja istuvuus

Useita tunteja seisominen jaloillaan ja ammatillisten asioiden hoitaminen lenkillä vaatii ehdottomasti maksimaalista mukavuutta. Valitse jalkineet, jotka tarjoavat jaloillesi riittävästi iskunvaimennusta ja tukea. Varmista, että kenkäsi istuvat kunnolla. Paitsi oikean koon valinta Kiinnitä huomiota sellaisiin seikkoihin kuin jalkojen leveys tai kaikki siihen liittyvät sairaudet (esim. bunions). 

Sovellettavien käytäntöjen noudattaminen

Joissakin tiloissa on erityisiä ohjeita henkilökunnan käyttämistä jalkineista. Joissakin paikoissa on erityisiä sääntöjä, jotka koskevat kengän väriä tai suojaavia ominaisuuksia, kun taas toiset keskittyvät varpaiden peittämiseen. Ennen kuin lähdet ostoksille verkkokauppaamme, muista lukea työpaikalla sovellettavat säännöt.

Parhaat kenkämallit sairaanhoitajille, kosmetologille ja hammaslääkäriassistenteille

Nyt kun tiedät, minkä tekijöiden pitäisi ohjata sinua valitessasi kenkiä ammattisi työhön, on aika inspiroida sinua! Erityisesti sinua varten olemme laatineet luettelon suosikkimalleistamme, jotka sopivat hyvin sairaanhoitajille, hammaslääkäreille ja kosmetologille. Työskennellä! 

New Balancen tummansiniset kengät

Nämä kengät eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös erittäin toimivia. Paksut, mukavat pohjat tarjoavat sinulle maksimaalisen mukavuuden koko työpäivän ajan ja auttavat sinua vastaamaan vaativimpiinkin haasteisiin. Niiden ainoa haittapuoli on vedenpitävyyden puute, mutta kengät ovat ehdottomasti helppohoitoisia. 

Vedenpitävät urheilukengät

Jos kuitenkin asetat vedenkestävyyden etusijalle, lyö vetoa naisten juoksukengistä, joissa on erityinen iskunvaimennusjärjestelmä. Hitsattujen saumojen sisäsukan ansiosta jalkasi pysyvät kuivina. Erityisen huomionarvoinen on vaahtomuovipohjallinen, joka tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevan pehmusteen ja lisäksi suorittaa antibakteerisia ja sieniä torjuvia tehtäviä. 

Inblu naisten saniteettitossut

Etsitkö klassista ratkaisua? Valitse korvaamattomat varvastossut tunnetulta valmistajalta Inblulta. Luonnonnahasta valmistettu profiloitu pohjallinen yhdessä mukavan kantapäähihnan kanssa takaavat mukavuuden päivällä.