Miesten urheilukengät Krisbut 4113 musta harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Nykyään urheilu ja kaikki sen muodot ovat erittäin muodikkaita. Liikkeet ovat täynnä kaikenlaisia ​​urheiluvälineitä, vaatteita ja sopivia kenkiä. Tämä on perusteltua, koska aloittaaksesi seikkailun urheilulla, sinun on valmistauduttava.


Jos haluamme, että kengät, joissa aiomme pelata tiettyä urheilua, ovat sopivia, suosittelen ostamaan Krisbut-kengät. Se on miesten urheilujalkineet, jotka on suunniteltu mustissa harmaissa sisäosissa. Ne on sidottu nauhoilla, jolloin kenkä voidaan kiristää tiukasti. Niissä on myös erityinen, liukumaton pinta, joka sen lisäksi, että se suojaa mahdolliselta putoamiselta, imee täydellisesti jokaisen askeleen eikä rasita niveliä, mikä on erittäin tärkeää esimerkiksi juoksussa.


Miesten kengät on valmistettu kokonaan luonnollisesta nahasta, joka antaa ihon hengittää. Tämä on erittäin tärkeää urheilussa, koska koko keho hikoilee, emmekä halua jalkojen palavan. Erinomaisen mukava, mielenkiintoinen päällinen. Urheilukengät sopivat kaikkiin tilaisuuksiin.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: harmaa musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Nopea toimitus, toimitetaan välittömästi. Koko asia on täsmällinen ja hyvä. Kaikki kuten huutokaupassa on kuvattu. Ammattitaitoinen, luotettava, rehellinen ja luotettava myyjä! Ensiluokkainen tuote, korkealaatuiset, erittäin mukavat kengät! Hienot ja onnistuneet kaupat. Minä suosittelen!