Kuinka käyttää korkokenkiä? Opi 6 todistettua temppua


Nastat ovat täydellinen lisä mihin tahansa tyyliin. Jalat näyttävät pidemmiltä ja ohuemmilta näissä kengissä. Jos et tunne olosi mukavaksi käyttää korkeita kenkiä, sinun ei tarvitse ottaa riskiä ollenkaan. Sinun tarvitsee vain käyttää muutamia todistettuja temppuja, ja armollinen kävely on sinulle erittäin helppoa. Aloitetaan!

Kävely korkokengissä on helpompaa kuin uskotkaan

Monille naisille korkokengissä kävely on todellinen painajainen. On kuitenkin tilanteita, joissa sinua pyydetään suoraan käyttämään näitä kenkiä. Korkokengät pidentävät optisesti jalkoja, jolloin koko siluetti näyttää oikeasuhteisemmalta.

Vaikka korkokengissä kävely on taidetta, se on hallittavissa, kunhan noudatat muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita. Työskennellä!

# 1 Vältä kiirehtimistä

Juokseminen korkeakorkoisissa kengissä ei voi vain näyttää koomiselta, vaan se voi myös aiheuttaa tuskallista kaatumista ja jopa loukkaantumista. Nopea kävely tällaisissa jalkineissa saattaa myös saada kehosi ottamaan hallitsemattomasti epäluonnollisen asennon ja muistutat hiipivää dinosaurusta.

Kun kävelet korkokengissä, ota pienempiä askeleita. Näin et vain vältä nilkkasi nyrjähdystä, vaan myös sinun on helpompi säilyttää tasapainosi. Lisäksi suhteellisen hitaasti kävelemällä saat lisää itseluottamusta.

#2 Heel - Varpaat takaavat tyylikkään askeleen

Olet luultavasti nähnyt useammin kuin kerran naisia, joiden kävely korkokengissä ei näyttänyt tyylikkäältä. Tämä johtui luultavasti siitä, että koko jalka oli asetettu maahan samalla tavalla kuin tasapohjaiset kengät, kuten ballerinat tai lenkkarit.

Jos haluat kävelysi näyttävän luonnolliselta, aseta kantapää ensin ja sitten varpaat. Mutta muista säilyttää tasapainosi äläkä paina liikaa. Tämä voi aiheuttaa liiallista painetta kantapäässä ja vahingoittaa kenkiä tai jopa vahingoittaa kenkiä.

# 3 Huolehdi oikeasta kehon asennosta

Kiinnitä erityistä huomiota kehosi asentoon. Suloisen kävelyn saamiseksi pidä selkäsi suorana, purista lapaluita yhteen ja vedä vatsaasi varovasti sisään. Toinen tapa säilyttää tasapaino on… urheilu. Ilmoittaudu Pilates-tunneille ja vahvista ryhtiäsi. Aakkosten kirjainten "kirjoittaminen" ilmaan jaloillaan on myös hieno harjoitus. Voit tehdä tämän esimerkiksi katsellessasi suosikkisarjojasi.

Yleinen virhe on katsoa kohti omia kenkiäsi varmistaaksesi, että kävelet suoraan. Katso sen sijaan määränpäätä, johon olet menossa. Jos haluat olla varma, että voit seurata tätä reittiä suorassa linjassa ilman ongelmia, kuvittele tämä viiva. Katso kuinka helppoa se on?

Monilla naisilla on luonnollinen taipumus työntää vartaloaan eteenpäin, kun he kävelevät korkokengissä. Jos huomasit, että sinulla on ongelma sen kanssa, nojaa hieman taaksepäin säilyttääksesi tasapainosi.

# 4 Varmista, että kantapääsi ovat oikean kokoisia ja oikean korkeita

Kaikkia näitä vinkkejä noudattamalla voi silti olla vaikeaa liikkua kauniisti korkokengissä. Syynä tähän voi olla väärä koko. Liian pienet tai liian suuret kengät vaikeuttavat luonnollisen ja tyylikkään kävelyn saavuttamista.

Liian suuriin korkoihin voi kiinnittää erikoiskorkokengät. Kengän selkään kiinnitetyt pohjalliset antavat sinulle vakaamman askeleen ja vältyt kompastumisilta ja mahdollisilta kaatumisilta. Liian pienten kenkien tapauksessa asia on hieman monimutkaisempi, mutta tiedämme tehokkaat menetelmät, joita olemme käsitelleet oppaassamme. Löydät sen napsauttamalla tässä.

Yhtä tärkeää on, että kengät ovat riittävän korkeat. Kaikki naiset eivät voi selviytyä taivaan korkeista korkokengistä, varsinkin jos tämä on hänen ensimmäinen parinsa. Jos et halua näyttää koomiselta, vaihda ystäväsi kanssa kenkiin, joissa on hieman matalampi korko.

# 5 Paksuudella on väliä

Korkokenkien kanssa paksuudella on väliä. Kun aloitat seikkailusi tällaisilla jalkineilla, aloita kiiloista, sitten mukavista pylväistä ja siirry lopuksi kapeaan kantapäähän. Vaikka tämä prosessi voi olla hieman aikaa vievä, se on ehdottomasti sen arvoista. 

Jos pystyt pitämään tasapainosi pylväiden päällä kävellessäsi, ohuiden korkokenkien ei pitäisi jonkin ajan kuluttua olla sinulle erityinen haaste.

# 6 Harjoittelu tekee mestarin

Muista, että harjoitus tekee mestarin. Tästä syystä kannattaa treenata kävelemään korkeakorkoisissa kengissä ympäri taloa. Jos olet huolissasi huonekavereidesi tai alakerran naapureiden valittamisesta, vain kiipeile. Näin valmistat vasikat ja saavutat tasapainon. 

Oletko menossa tärkeään tilaisuuteen? Varmista, että voit esiintyä julkisesti näissä taivaankorkokengissä, jotka sopivat täydellisesti unelmiesi mekkosi kanssa. Voit pukea ne esimerkiksi kotitöitä tehdessäsi. Tällä tavalla et ole varma vain siitä, että selviät haasteesta viettää tietyn ajan tällaisissa kengissä, mutta varmistat myös, että ne ovat mukavia eivätkä aiheuta jyrsimiä tai rakkuloita.

Vinkkejämme noudattamalla saavutat varmasti elegantin, naisellisen askeleen, joka on täynnä armoa. Jos käytät korkokenkiä ensimmäistä kertaa, pakkaa kukkaroosi ylimääräiset litteät kengät. Tarvitset myös laastareita ja desinfiointisuihkeen. Näin valmistautuneena voit jatkaa matkaasi!