Lasten lämpimät lumisaappaat turkilla ja korvilla Pink Gold Bunny 20218-1H / 2H vaaleanpunainen kultainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lämpöä ja tyyliä yhdessä, onko mahdollista? Tietysti! Tutustu uusiin lasten lumikenkiin - Lasten turkiseristetyt korvissa olevat lumisaappaat "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H kultaa. Kun ulkona lämpötila laskee ja lapsemme tarvitsevat edelleen vapautta leikkiä lumessa tai käydä kävelyllä kylminä päivinä, näistä kengistä tulee heidän parhaat ystävänsä.

Nämä viehättävät pääasiassa tytöille tarkoitetut lumisaappaat tarjoavat mukavuutta jopa pakkaspäivinä. Yksityiskohtia huomioiden ja jäykällä kantapäällä varustetut jalkineet takaavat riittävän tuen lapsen jalalle.

Arvostat niitä paitsi käytännöllisyydestään, myös niiden ihastuttavasta ulkonäöstä. Kirkkaat vaaleanpunaiset värit yhdistettynä kultaiseen sävyyn luovat ulkomaailman vaikutelman, jota korostaa joka askeleella hohtava paljettisovellus. Tietenkään emme saaneet unohtaa hauskaa yksityiskohtaa - kengän yläosassa olevat pehmeät korvat, jotka saavat jokaisen pienen ihmisen hyvälle tuulelle ja luovat varmasti paljon iloa lapsen sydämeen.

Lumikenkien rakenne on suunniteltu mukavuutta ja lämpöä ajatellen. Eco-turkis ei vain sovi kauniisti muotoiluun, vaan myös eristää täydellisesti jalat varmistaen, että ne ovat aina optimaalisessa lämpötilassa. Tärkeää on, että kiinnitystyyppi on valittu erityisesti niin, että kenkien pukeminen ja riisuminen on helpompaa, jopa isoimmillekin pikku roiskeille.

Tuote on saatavilla alkuperäispakkauksessa, jossa on tiedot tuotteen painosta sekä 0,6 kg:n yksikköpakkaus, mikä helpottaa kuljetusta ja säilytystä. Tämä on ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen laadukkaita lumikenkiä - kenkiä, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös täyttävät kaikki turvallisuus- ja mukavuusvaatimukset.

Älä siis odota ensimmäistä lunta tarjotaksesi pikku prinsessallesi jalkineet, jotka eivät ole vain kauniita, vaan myös käytännöllisiä. Valitse Lasten turkiseristeiset lumisaappaat korvilla "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H ja tee talvipäivistä täynnä lämpöä, iloa ja tyylikkäitä seikkailuja.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Tuottajakoodi: BM101174
  • Väri: vaaleanpunainen kultainen
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.6

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|