Lasten lumisaappaat turkilla Tummanharmaa Aurora 20228-1B / 2B

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lasten lumisaappaat, jotka on eristetty turkista Tummanharmaa Aurora 20228-1B/2B – lämpöä ja tyyliä pienille jaloille

Pakkaspäivien lähestyessä on tärkeää varmistaa lasten jalkojen mukavuus ja suoja alhaisia ​​lämpötiloja vastaan. Nuorempia ajatellen olemme luoneet Tummanharmaat Aurora 20228-1B/2B Lasten turkiseristeiset lumisaappaat - täydelliset jalkineet tytöille, joiden avulla he voivat leikkiä vapaasti lumessa ja tehdä pitkiä kävelylenkkejä kylminä päivinä.

Nämä tyylikkäät, tummanharmaat lumisaappaat on suunniteltu pienille suunnannäyttäjille, jotka arvostavat muodikasta ulkonäköä yhdistettynä käyttömukavuuteen. Houkutteleva paljettipinnoite kengän ulkopuolella antaa sille ainutlaatuisen luonteen ja tekee jalkineista erottuvan muista lasten malleista.

Toisen merkin valmistamat jalkineet on omistettu tytöille, lasten lumikengät kategoriassa. Jokainen tämän sarjan tuote on huolellisesti valmistettu ja niissä on käytetty materiaaleja, jotka takaavat lasten mukavuuden ja turvallisuuden.

Nämä lumikengät on varustettu jäykällä kantapäällä, joka on olennainen osa lasten jalkojen oikeaa muotoilua ja antaa tarvittavaa tukea toiminnan aikana. Tässä mallissa käytetty lukko on suunniteltu helpottamaan kenkien pukemista ja riisumista säilyttäen samalla niiden esteettisyys ja toimivuus.

Lämpömukavuus varmistetaan korkealaatuisella ekoturkiksella, joka lämmittää kengän sisäpuolen. Tämä on ihanteellinen ratkaisu vanhemmille, jotka haluavat, että heidän lapsensa ei tunne kylmää, vaikka leikkii lumessa pitkään.

Lumikengät toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessa, mikä vahvistaa niiden aitouden ja tarjoaa lisäsuojaelementin. Tuotteen paino pakkauksen kanssa on vain 0,6 kg, joten se on helppo säilyttää ja kuljettaa.

Suosittelemme tutustumaan koko lasten kenkivalikoimaamme, josta löydät monia malleja, jotka on suunniteltu nuorten käyttäjien erilaisia ​​tarpeita ja mieltymyksiä silmällä pitäen. Valitse tummanharmaat Aurora 20228-1B/2B lasten turkiseristeiset lumisaappaat, jotka tarjoavat lapsellesi lämpöä ja tyyliä talvikaudella.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Tuottajakoodi: BM101173
  • Väri: harmaa
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.6

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|