Mitä kenkiä ottaa mukaasi toukokuun viikonloppuna?


Toukokuun pitkä viikonloppu on loistava tilaisuus lyhyelle matkalle. Vaikka saatat ajatella, että pakkaaminen viikonloppumatkalle kaupungin ulkopuolelle ei ole erityisen monimutkainen tehtävä, ulkonäkö voi pettää. Vaihteleva sää ja rajallinen tila repussa voivat vaikeuttaa kenkien valintaa. Ellei noudata muutamia tähän artikkeliin keräämiämme sääntöjä.

Toukokuun pitkä viikonloppu on aivan nurkan takana!

On aika aloittaa lähtölaskenta toukokuun viikonloppuun! Koska kansainvälinen työpäivä osuu maanantaille, toukokuun viikonloppua voidaan onnistuneesti pidentää viideksi päiväksi. Tämä on loistava tilaisuus päästä pois kaupungista. Riippumatta siitä, otatko perheesi ja ystäväsi mukaan vai lähdetkö täysin yksin tuntemattomaan, tällaiseen matkaan kannattaa valmistautua kunnolla.

Vaikka pakkaaminen muutaman päivän matkalle ei näytä kovin monimutkaiselta tehtävältä, ulkonäkö voi olla petollinen. Vaihteleva sää ja rajallinen tila repussa voivat vaikeuttaa kenkien valintaa.

Onneksi olemme koonneet yhteen tärkeimmistä säännöistä, jotka auttavat sinua välttämään hermoja ja turhan painolastin kantamista. Kerromme myös mitkä kenkämallit sopivat parhaiten pitkälle viikonlopulle.

Kuinka pakata viisaasti pitkälle viikonlopulle?

Suunnitteletko matkaa toukokuun viikonlopuksi? Olitpa menossa vuorille, vesille tai suurkaupunkiin, sinun on otettava muutama välttämätön tavara mukaasi. Viikonloppumatkat ovat yleensä lyhyitä, joten et tarvitse valtavaa ääriään myöten täytettyä matkalaukkua. 

Suurin osa ihmisistä kuitenkin pyrkii täyttämään koko repun tai matkalaukun tilan pakkaamalla ylimääräisiä, tarpeettomia tavaroita "varmuuden vuoksi". Vastusta tätä kiusausta. Välttääksesi tarpeettoman painolastin mukanasi, sinun tarvitsee vain pakata viisaasti.

Ota vaihteeksi 3 asua, useita alusvaatteita, kosmetiikkaa, puhelimen laturi ja tietysti - kengät. Mietitkö, mitkä mallit ottaisit mukaasi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Kerromme mielellämme mitkä kengät kannattaa pakata pitkäksi viikonlopuksi.

Valitsemme kengät toukokuun viikonloppuun

Pohjimmiltaan pitkän viikonlopun jalkineet kannattaa säätää suunnitelmien mukaan. Vietätkö toukokuun viikonlopun vuorilla? Tarvitset laadukkaat vaelluskengät. Menetkö veteen? Älä unohda mukavia varvastossuja. Aiotko käydä vanhassa kaupungissa? Muista tuoda mukavat lenkkarit mukaasi. 

Muista tarkistaa sääennuste ennen lähtöä. Näin vältyt pettymyksiltä ja suunnitelmiesi kaatumiselta, kun mukanasi on vain kangaslenkkarit ja koko toukokuun viikonloppu on sateinen.

Joka päivä käyttämiesi kenkien lisäksi harkitse yhtä elegantteja kenkiä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi todella erityiseksi illallisella ravintolassa. Naiset voivat pakata mukavat korkokengät ja herrat kiillotetut kengät.

Mukavuus ennen kaikkea

Kun valitset jalkineita toukokuun viikonlopuksi, huolehdi mukavuudestasi. Loppujen lopuksi et lähde kotoa valittamaan rakkuloista ja varpaille. Älä missään tapauksessa ota mukaasi kenkiä, joita et ole koskaan ennen käyttänyt. Useimmissa tapauksissa kestää jonkin aikaa, ennen kuin uusi pari mukautuu jalkojen erityispiirteisiin eikä aiheuta epämukavuutta. 

Oikean koon lisäksi on tärkeää, että kengät ovat kevyet ja että niiden pukeminen ja riisuminen ei kestä ikuisuutta. Valitse sotilaatyylisten korkeiden nauhasaappaiden sijaan mukavat slip-on espadrillit tai urheilukengät.

Ennen kuin pakkaat kengät matkalaukkuun, muista kokeilla niitä päivän päätteeksi, jotta voit varmistaa, ettei tähän aikaan ilmenevä luonnollinen turvotus ole este iltakävelylle.

Toukokuun viikonloppu suurkaupungissa

Iso kaupunki on… paljon nähtävyyksiä. Jotta voisit liikkua mukavasti vaikuttavien monumenttien ja modernien rakennusten keskellä, tarvitaan mukavat litteät kengät. Valitse kevyt malli, jossa on luonnollinen pohjallinen, joka tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi.

Klassisten urheilukenkien lisäksi muodikkaat lenkkarit, jotka näyttävät ilmiömäisiltä sekä housujen että mekkojen seurassa, sopivat täydellisesti. Hanki inspiraatiota ehdotuksistamme:

- mustat naisten urheilukengät

- harmaat naisten lenkkarit

- miesten mustat urheilulenkkarit

- miesten urheilukengät mustilla sisäkkeillä

Toukokuun viikonloppu veden äärellä

Piknik meren tai järven rannalla on todellinen herkku veden ystäville. Kevätrusketuksen saaminen, moottoriveneellä ajaminen tai valtavien linjojen rakentaminen lasten kanssa? Suunnitelmistasi riippumatta tarvitset mukavat varvastossut. Tutustu näihin malleihin:

- naisten mokkanahkaiset violetit tossut

- miesten vaahtomuovitossut

- siniset varvastossut tytöille

- keltaiset lasten tossut ankkakuviolla

Toukokuun viikonloppu vuorilla

Majesteettiset vuoret ilahduttavat upeilla näkymillä paitsi talvella. Mikset siis viettäisi toukokuun viikonloppua luonnon helmassa ihaillen sen kauneutta korkeilta huipuilta? Tarvitset parin mukavat vaelluskengät kiivetäksesi niihin. Olemme koonneet tärkeimmät tiedot tästä aiheesta vuonna artikkeli tästä kengästä.

Toukokuu viikonloppu sinun tyyliisi

Nyt kun tiedät, mitkä kengät ottaa mukaasi toukokuun viikonlopuksi, ei voi muuta kuin toivottaa hyvää toukokuun viikonloppua!