Mustat miesten kengät Big Star174073 punainen sininen valkoinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Paras ja yleisin kenkämalli jokaiselle ulkonäöstään välittävälle miehelle ovat tyylikkäät nahkakengät. Niissä on erittäin mielenkiintoinen leikkaus - tummansinisten kenkien yhdistelmä ruskealla pohjalla ja nauhoilla antaa yllättävän vaikutelman, ja samalla se on erittäin muodikas yhdistelmä, joka sopii moneen tyyliin.


Nahkakengät on valmistettu kokonaan luonnollisesta nahasta - mukaan lukien sisäosa, joka antaa jalkalle mukavuuden ja mahdollistaa korkean hygieniatason. Pohja on valmistettu synteettisestä materiaalista, se on erittäin joustava ja erottuu kauniisti laivastonsinisen, mattanahan taustasta, jossa on pieniä rei'itys.


Nämä nahkakengät näyttävät äärimmäisen tyylikkäiltä - ne sopivat hyvin niin farkkujen kuin villapaidan lisäksi tyylikkäiden pukuhousujen ja oikean värisen ja tyylisen takin kanssa. Ehdottomasti Big-Star-kengät kuuluvat jokaisen miehen vaatekaappiin, sillä niiden ansiosta hän näyttää entistä maskuliinisemmalta ja tyylikkäämmältä ja hän tuntee olonsa upeaksi.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: Punainen sininen Valkoinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa oli onnistunut, tehokas ja nopea toimitus, hyvä yhteydenpito, tavarat kuvauksen mukaisia. Suosittelen lämpimästi.