Ruskean, beige, cappucino tai karamellin sävyjä? Kun kyseessä on urheilukengät, sinulla on valinta! Hyvien tuotemerkkien, kuten Puman, New Balancen ja Kylie-jalkineiden avulla voit näyttää hyvältä, tyylikkäästi ja yleisesti jokaisessa painoksessa.

Ruskeat urheilukengät

Pronssi sopii erinomaisesti urheilujalkineille, koska siinä on niin monia sävyjä, että voit helposti yhdistää mielenkiintoisia tyylejä ruskeat kengät suosikkivaatteillesi. Kengät valkoisille paksuille pohjalle sopivat täydellisesti repeytyneisiin housuihin tai puutarhureihin, ja West Pointin urheilukengät ovat ihanteellisia aktiivisille naisille, jotka elävät edelleen juoksulla.

Muodikkaita tyylejä ja värejä

Naisille, jotka haluavat loistaa ja luottavat, kengät beige-sävyissä, joissa on kultainen kiiltävä aksentti, ovat hyvä valinta. Viihtyisä urheilujalkineiden leikkaus antaa sinulle mahdollisuuden tuntea olosi hyväksi kengissä joka päivä - ostoksilla, kävelyllä tai jopa kaupungin ulkopuolella.

Klassinen urheilujalkine, jossa on ruskean, beige- ja kahvinkorvikkeita, on ehdotus naisille, jotka haluavat näyttää tyylikkäiltä myös koulutuksen tai lenkkeilyn aikana puistossa.