Urheilukenkien tulisi lisätä energiaa ja tehdä urheilijasta erottuva joukosta. Urheilukenkien voimakas vihreä tai jopa vihreä elementti - hyvä askel rohkaista itseäsi maastojuoksulla!

Vihreällä on monia nimiä

Vihreistä kengistä puhuttaessa on vaikeaa rajoittaa itsesi mehukkaisiin vihreisiin kalkkeihin. Muodikas kengät ovat saatavana koko tämänväristen kenkien värejä. Herkkä pistaasipähkinä, minttu, oliivinvihreä, akvamariini, turkoosi - on runsaasti valittavissa!

Naisellinen vihreä väri

Urheilukengät eri vihreissä sävyissä on mielenkiintoinen tapa elävöittää jokapäiväistä löysää asua. Farkkuille ja T-paitalle, mintulle tai oliivikenkille, joissa on urheilullinen leikkaus, sopii täydellisesti. Kun harrastat urheilua, on hyvä kokeilla juoksu- tai harjoitusjalkineita, joissa on vihreitä elementtejä - jotka sopivat täydellisesti muihin urheiluvälineisiin.

Kevyet urheilukengät valoisalla pohjalla sotilaallisella värillä, rento luonne, on loistava esitys naisille, jotka ovat jatkuvasti juoksussa, aktiivisia ja paljon kävellen ympäri kaupunkia.