Nike Mercurial Superfly 7 Club Tf M AT7980-010 jalkapallokengät musta musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Nike Mercurial Superfly 7 Club TF M AT7980-010 jalkapallokengät ovat edistynyt jalkineiden malli, joka on omistettu jalkapallon ystäville, jotka etsivät ammattimaisia ​​laitteita keinotekoisilla pinnoilla pelaamiseen. Tyylikäs, täysin musta muotoilu antaa niille universaalin luonteen ja tekee niistä katseenvangitsijat kentällä, samalla kun ne sopivat helposti erilaisiin jalkapalloasuihin.

Maailmankuulun ja arvostetun Nike-yrityksen valmistamat miesten jalkapallokengät ovat kehittyneen teknologian ja merkin vuosien kokemuksen tulosta urheilujalkineiden luomisesta. Luokka, johon heidät on määritetty, on nurmikko - jalkineet, jotka on tarkoitettu leikkimiseen tekonurmella ja tartanisilla pinnoilla.

Kenkien muotoilu on tyypillistä Mercurial-perheelle - dynaaminen ja inspiroitunut nopeiden pelaajien tarpeista, jotka arvostavat tarkkuutta ja erinomaista pallontuntumaa. Hallitseva musta väri korostaa ammattimaisuutta ja sopii kaikkiin urheiluasuihin.

Tämä malli on varustettu nauhoilla, joiden avulla kengät sopivat täydellisesti jalan muotoon, mikä varmistaa vakauden ja turvallisuuden dynaamiselle jalkapallopelille ominaisten äkillisten liikkeiden aikana. Korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista valmistettu ulkomateriaali takaa kestävyyden sekä riittävän joustavuuden ja kulutuskestävyyden.

"Sukka"-tyyppiset jalkineet viittaavat pidennettyyn, nilkkaa sylittävään rakenteeseen, joka lisää suojaa ja käyttömukavuutta. Kangasosa tarjoaa riittävän ilmanvaihdon ja pehmusteen, mikä on tärkeää intensiivisen fyysisen harjoituksen aikana.

Nike Mercurial Superfly 7 Club TF -kengät eivät erotu kilpailijoista ainoastaan ​​ulkonäöllään, vaan myös teknologisella edistyksellä, joka täyttää vaativimpienkin jalkapalloilijoiden tarpeet. Tämä on erinomainen valinta ihmisille, jotka etsivät tehokkaita ja tyylikkäitä turvekenkiä.

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|