Nike Victori One Slide M CZ5478-401 sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Nike Victori One Slide M CZ5478-401 varvastossut ovat täydellinen valinta miehille, jotka arvostavat mukavuutta ja toimivuutta. Intensiivisen harjoittelun tai urheilupelin jälkeen mikään ei lievitä kipeitä jalkoja niin kuin mukavat kengät. Victori One Slide M -malli on luotu niille, jotka ottavat fyysisen aktiivisuuden vakavasti ja tarvitsevat kenkiä, jotka täydentävät urheiluvälineitään.

Varvastossujen suunnittelu on saanut inspiraationsa nykyaikaisuudesta ja yksinkertaisuudesta. Tyylikäs sininen väri ja kohokuvioitu Swoosh-logo hihnassa lisäävät jalkineen luonnetta, mikä tekee niistä paitsi käytännöllisen, myös muodikkaan asusteen. Klassiset sinisen sävyt tekevät varvastossoista sopivat sekä urheiluuimapuvun että arkipäivän, väljät vaatteet.

Mukavan kulumisen takaa yksiosainen vaahtomuovirakenne, joka takaa pehmeyden ja mukavuuden joka askeleella. Varvastossut on helppo puhdistaa, mikä on korvaamaton etu uima-altaalla tai rannalla vietetyn päivän jälkeen. Lisäksi Nike kiinnittää paljon huomiota yksityiskohtiin, tässä tapauksessa se näkyy pohjan rei'ityksissä, jotka lisäävät ilmanvaihtoa, päästävät veden virtaamaan ja nopeuttavat kuivumista.

Pohjan tekninen kulutuspinta on avain pitoon liukkailla, märillä pinnoilla - se varmistaa turvallisuuden ja vakauden, mikä on välttämätöntä vedestä poistumisen jälkeen. Näiden ominaisuuksien ansiosta Victory One Slide M CZ5478-401 -varvastossut ovat täydelliset uima-altaisiin, suihkuihin tai harjoituksen jälkeisiin jalkineisiin.

Nike, valmistajana, tunnetaan pyrkivänsä täydellisyyteen kaikissa tuotteissaan, eivätkä nämä miesten uimavarvastossut ole poikkeus. Uintiluokka, johon ne on määritetty, korostaa heidän urheilullista luonnettaan, mutta universaalin muotoilunsa ansiosta niitä voidaan käyttää myös altaan ulkopuolella.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Nike Victori One Slide M korostaa mukavuuden, toimivuuden ja tyylin yhdistelmää. Tämän ansiosta jokainen mies voi raskaan fyysisen rasituksen jälkeen hengittää helpotuksesta sujahtaen jalkansa varvastossojen pehmeään, vettä siirtävään ja nopeasti kuivuvaan materiaaliin. Nämä ovat täydelliset jalkineet niille, jotka elävät aktiivista elämää ja haluavat nauttia täysin vapaasta liikkumisesta myös urheiluareenan ulkopuolella.

  • Tuottajakoodi: CZ5478-401
  • Malli: Victori One Slide M
  • seksiä: Miehen kengät
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.41
  • Hallitseva väri: siniset sävyt
  • Tyyppi: sandaalit

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
4 * liian vähän epäjohdonmukaisuutta kuvauksen kanssa - ne eivät ole tummansinisiä, vaan sinisiä
|