Pääosissa: kengät avoimella kantapäällä


Meneillään oleva kevät ja siihen liittyvät lämpötilan nousut ovat täydellinen aika paljastaa hieman kehoasi. Entä avokorkoiset kengät? Tällaiset jalkineet sopivat täydellisesti aurinkoisiin päiviin, kun haluat näyttää täydelliseltä. Tarkista kuitenkin, mitä sääntöjä kannattaa noudattaa saadaksesi WOW-efektin.

Muutama syy miksi rakastamme avokorkoisia kenkiä

Avokorkoisilla kengillä on vaikuttava historia. 1600-luvun Ranskan hovin naiset rakastivat niitä yhdistämään juhlapukuihin. Marilyn Monroe piti niitä myös suurella ilolla. Tällaiset jalkineet näyttävät erittäin naisellisilta ja lisäävät hieman mausteisuutta mihin tahansa tyyliin. Popkulttuuri-ikoni yhdisti ne paitsi viehättäviin, leveneviin mekkoihin, myös muodikkaisiin korkeavyötäröisiin housuihin. Nämä kengät valloittivat myös Carrie Bradshawin sydämen – Sex and the Cityn päähenkilön, joka inspiroi monia naisia ​​ympäri maailmaa käyttämään niitä. 

Kevät-kesäkaudella avokorkoiset jalkineet ovat vertaansa vailla. Sen avulla voit luoda tyylikkään ilmeen ilman paljon vaivaa, ja samalla se on riittävän monipuolinen ollakseen täydellinen perusta monille tyyleille. Voit helposti yhdistää ne melkein mihin tahansa asuun, josta pidät. 

Kiistattoman monipuolisuuden lisäksi näiden kenkien pukeminen on todella nopeaa ja vaivatonta. Pehmeä materiaali yhdistettynä avoimeen kantapäähän saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi. Unohda naarmut ja varpaat.

Kenelle avokorkoiset kengät sopivat?

Tällaiset jalkineet sopivat täydellisesti akillesjännetulehduksesta tai muista kantapään alueen vaivoista kärsiville naisille. Avokorkoiset kengät ovat myös häränsilmä raskaana oleville naisille ja pariisilaisen tyylikkyyden ystäville ja muotimaailman kuumimpien trendien harrastajille.

Avokorkoiset kengät ovat juuri sellaisia täytyy olla jokaisen naisen mallistossa, joka etsii monipuolisia jalkineita, joita voidaan käyttää useisiin eri tilanteisiin - jokapäiväisistä ostoksista, ystävätapaamisista ja romanttisista treffeistä tyylikkäisiin ulostuloihin.

Teidän korkeutenne…

Avokorkoisia kenkiä on saatavana eri korkeuksilla. Valitse suosikkisi tai sovita se olosuhteisiin ja nauti loistavasta lookista koko päivän.

Kengät, joissa on avoin kantapää antaa tyylikkään korostuksen mihin tahansa tyyliin. Voit yhdistää ne toimistoon asuja tai muotoile ne iltaisempaan tyyliin, menemällä klubille ystävien kanssa tai treffeille kumppanisi kanssa.

Sen lisäksi, että kengät, joissa on avoin kantapää vaikuttavalla kantapäällä, muista kiinnittää huomiota litteät kengät tähän tyyliin. Maksimaalisen käyttömukavuuden ansiosta ne ovat erinomainen vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön ilman, että joudut luopumaan tyylikkäästä viimeistelystä. Yhdistä ne pellavahousuihin, suosikkishortseihisi tai ilmaviin maximekkoihin ja käytä niitä haluamallasi tavalla.

Mule-tossut ovat tyylikäs vaihtoehto klassisille sandaaleille. Mukava pohjallinen ja ilmava päällinen huolehtivat mukavuudestasi kuumana kesänä antaen sinulle erittäin tyylikkään ilmeen.

Valmiita muotoiluideoita

Mule-varvastossut sopivat täydellisesti tyylikkäiden shortsien ja ylisuuren paidan kanssa. Kuumina päivinä valitse ilmavia, pellavakankaita, jotka estävät liiallisen hikoilun. 

Avokenkäiset kengät eivät ole vain kesään. Voit myös käyttää niitä menestyksekkäästi keväällä suosikkifarkkujesi kanssa, joissa on muodikkaita hankausta, ja yksivärisen paidan kanssa. Jos on hieman viileämpi, pue päälle lämmin syksyneule tai valitse tyylikäs trenssi viimeistelemään lookin.

Etsitkö yhdistelmää, joka toimii hyvin työhön? Kun olet varmistanut, että se on hyväksytty pukukoodi ei estä käyttämästä avokorkoisia kenkiä, käytä niitä levenevän hameen kanssa, joka päättyy polven tasolle. Yhdistä se yksinkertaisen mutta tyylikkään leikkauksen puseroon. Muista valita korkealaatuiset materiaalit, jotka auttavat luomaan ammattimaisen vaikutelman.

Kuinka valita simpukoita?

Mietitkö, onko muulien pitäminen jaloissasi sinulle haastetta? Loppujen lopuksi materiaalin puute kantapään alueella voi antaa vaikutelman, että kengät luistavat. Ei enää mitään vikaa! Menestyksen avain on oikea istuvuus.

Paitsi oikean kokoinen valinta kiinnitä erityistä huomiota kenkien leikkaukseen avoimella kantapäällä. Varmista, että jalkasi etuosaa ympäröivä yläosa istuu hyvin eikä luista. Älä missään tapauksessa valitse liian tiukkoja kenkiä, joista korkokengät työntyvät ulos rumia. Vältä liian löysiä malleja, jotka voivat haitata liikkumista ja jopa vaarantaa turvallisuutesi.

Pidä huolta kantapäistäsi, jotta et pilaa vaikutusta

Muista, että edes kauneimmat ja huolella muotoillut avoimella kantapäällä varustetut kengät eivät vallitse ilmiömäisellä ulkonäöllään, kun jalkojen iho on kuiva ja halkeileva. Jotta WOW-efekti ei pilaa, ehdottomasti huolehdi oikeasta nesteytyksestä.

Ennen kuin levität voidetta, poista vanha orvaskesi. Tätä tarkoitusta varten tarvitset hohkakiveä ja kuorintaa. Jos sinulla on vaikeuksia käsitellä tätä ongelmaa itse, varmista, että olet asiantuntijan käsissä. Kokenut jalkaterapeutti palauttaa jalkojesi upean ulkonäön silmänräpäyksessä, ja tunnet olosi itsevarmaksi.