Pääosissa: St. Andrew's shoes


Pyhän Andreaksen juhlat lähestyvät kovaa vauhtia, etkä tiedä vielä, mitkä kengät laittaisit päällesi? Sinun tarvitsee vain ottaa muutama näkökohta huomioon, ja luot loistavan tyylin hetkessä. Valinta voi vaihdella suunnitellun asun ja juhlatyypin mukaan, mutta vakuutamme, että vinkeillämme se on triviaalia. Työskennellä!

Pyhän Andreaksen kengät hänelle ja hänelle

Oletko menossa juhliin Andreaksen päivän kunniaksi? Riippumatta siitä, onko kyseessä elegantti St. Andrew's ball hienossa ravintolassa tai täysin epävirallinen kotijuhla lähimpien ystävien kanssa, sinulla on oltava mukavat kengät.

Loppujen lopuksi on pääosin heistä kiinni, tanssitko koko yön vai istutko mieluummin sivussa, valittaen kipeistä varpaista ja etsimässä epätoivoisesti sideaineita laukun pohjalta.

Muista tämä mielessä, että Andreaksen päivän kenkisi tulisi olla ennen kaikkea mukava. Älä missään tapauksessa käytä niitä ensimmäistä kertaa elämässäsi tähän suureen tapahtumaan. Varmista, että rikot ne kunnolla ennen kuin näytät ne maailmalle Pyhän Andreaksen yönä.  
Sen lisäksi, että sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi St. Andrew's kengissä, todennäköisesti välität myös täydellinen ulkonäkö. Mietitkö, minkä mallin valitset St. Andrew's balliin ja mikä leikkaus sopii paremmin kotibileisiin? Olemme täällä auttaaksemme sinua tekemään täydellisen valinnan!

Mitkä kengät naisten St. Andrew's balliin?

St. Andrew's ball hienossa ravintolassa vaatii elegantin mekon. Tästä syystä on turvallisinta, jos valitset klassikot ja valitset mukavat pumput, naiselliset korkokengät tai mukavat kengät, joissa on tasainen pohja.

Vaaleat kengät sopivat parhaiten ecru-cocktailmekkoihin. Entä nude-korkokengät? Nämä kengät luovat ehdottomasti jalkojen vaikutuksen taivaalle, antavat sinulle armoa ja charmia! Käytä niitä mini- tai midi-mekon kanssa. Jos aiot käyttää pitkää mekkoa, voit onnistuneesti pukea alemmat, mukavammat kengät. Kun valitset kantapään korkeutta, noudata mekkosi pituutta. 

Jos haluat erottua joukosta, valitse alkuperäiset jalkineet. Metallinen kiilto, kiehtovat siteet tai ehkä katseenvangitsija, mutta erittäin mukava alustat? Leiki muodilla ja väreillä luomalla selkeitä yhdistelmiä, jotka tekevät tyylistäsi huomion keskipisteen.

Ole kuitenkin varovainen, ettet liioittele sitä etkä ala näyttämään joulukuuselta, joka on valmiina tulevia juhlia varten. Valitse hillityt jalkineet koristeellisille mekoille, joissa on suuria, katseenvangitsevia sovelluksia. Kengät, joissa on yksityiskohtia, strassit ja selkeitä tekstuureja, sopivat hyvin minimalistiseen tyyliin.

Mitkä kengät miesten St. Andrew's balliin?

Kun kyseessä ovat miehet, jotka menevät St. Andrew's balliin, valinta on paljon yksinkertaisempi. Riippumatta siitä, oletko menossa juhliin seuralaisen kanssa tai aiot löytää toisen puolisosi paikan päältä, haluat varmasti tehdä vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllä. Tästä syystä käytät todennäköisesti pukua tai mekkohousuja ja paitaa.

Kenkien valinta tällaiseen asuun on hyvin yksinkertaista! Miehet, jotka ovat valinneet beigen puvun, voivat käyttää ruskeita mekkokenkiä. Tällaiset jalkineet rikkovat myös täydellisesti mustan puvun yksivärisyyden. Jos haluat näyttää vieläkin tyylikkäämmältä, voit leikkiä väreillä. Valitse paita tai solmio silmiinpistävän punaisen sävyssä ja sovita kengät väriin näihin aksentteihin. 

Huomio! Jos aiot pukea päällesi suosikkipukukengät, jotka ovat palvelleet sinua vuosia, muista valmistella ne kunnolla. Kirjoitimme kenkien kiillotuksesta ja hoidosta vuonna Tämä artikkeli.

Mitkä kengät Andreaksen päiväksi kotiin?

Päätitkö pitää tänä vuonna kotibileet elegantin St. Andrew's ballin sijaan? Tässä tapauksessa tarvitset vähemmän muodollisen asun. Vaihda hohdokas lattiapituinen mekko kimaltelevilla koristeilla klassiseen pieneen mustaan ​​mekkoon tai housuihin, joissa on pikkusikareita ja mukava tyylinen paita ylimitoitettu. Täydennä omasi Katso koruja, hyvällä maulla meikkiä ja tietysti kenkiä.

Valitse malli, jossa on litteä pohja, joka ei naarmuta parkettia juhlien järjestäjän talossa. Jos isäntäsi mieluummin vierailee paljain jaloin, kannattaa varata söpöt tossut, jotka pitävät sinut lämpimänä, vaikka lähdet parvekkeelle raittiiseen ilmaan.

Mitkä kengät St. Andrew's naamiaisiin?

Andrzejki on myös loistava tilaisuus järjestää pukujuhlat! Jos aiot osallistua tällaiseen tapahtumaan, kannattaa hakeutua luomaan alkuperäinen luomus, jossa näytät yksinkertaisesti hullulta.

Elleivät jalkineet ole erottuva osa naamioitumistasi, valitse klassinen malli, jota voit käyttää joka päivä. Onko sinulla noitaasu päällä? Lyö vetoa mustista tai punaisista korkokengistä, jotka - juhlaa lukuun ottamatta - ovat loistavat treffeille tai toimistoon. Oletko pukeutunut maanviljelijäksi? Valitse lenkkarit, joissa voit mennä ulos oluelle kavereiden kanssa.

Pidä hauskaa!

Riippumatta siitä, minkä Andreaksen päivän viettämismuodon valitset tänä vuonna, sinulla on varmasti hauskaa! Jotta epämukavat ja yhteensopimattomat kengät eivät horjuttaisi suunnitelmiasi, muista noudattaa vinkkejämme. Pidä hauskaa!