Tyylikäs miehen opas. Kevään 2023 muodikkaimmat miesten kengät


Toimivia, klassisia ratkaisuja retrotyyliin, tai kenties hot shoe -trendejä? Tulevan kevään muodikkaimpien miesten kenkien valitseminen aiheuttaa päänsärkyä? Rentoutua! Helpotamme mielellämme päätöksentekoa. Sinua ajatellen olemme laatineet oppaan, josta löydät paitsi muodikkaat miesten kengät keväälle 2023, myös opit mihin niitä yhdistetään näyttääksesi tyylikkäältä tilaisuudesta riippumatta.

Hengitä elämääsi tyyliisi!

Kevät on täydellistä aikaa puhaltaa eloa tyyliisi. Tulevan kauden trendit ovat niin monipuolisia, että jokainen mies löytää jotain itselleen, riippumatta siitä, pitääkö hän klassisista ratkaisuista vai ilmeikkäästä muotoilusta ja katseenvangitsevista väreistä.

Jotta sinun olisi helpompi valita ja auttaa sinua lisäämään kevään hahmoa suosikkiasuisi, olemme koonneet yhteen paikkaan kengät, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota. Siinä ei kuitenkaan vielä kaikki! Myös valmiit muotoiluideat odottavat sinua tässä artikkelissa. Inspiroidu ja ihastu tyylikkäällä lookilla tänä keväänä!

Mokkasiinit. Täydellinen valinta toimistoon ja treffeille

Mokasiinit ovat monipuolisia kenkiä, jotka sopivat täydellisesti sekä toimistoon että treffeille. Valita malli tämän kevään muodikkaassa laivastonsinisessä sävyssä ja yhdistä se vaaleiden repeytyneiden farkkujen kanssa. Kierrä jalat ylös, kunnes nilkkasi tulee näkyviin. Tähän asuun voit käyttää T-paitaa, jossa on suuri pääntie ja harmaa neuletakki tai irrotettu, huolellisesti silitetty paita.

Pidätkö enemmän hillityn värisistä kengistä? Päättää hienovarainen harmaa. Yhdistä se yksiväriseen mustaan ​​saadaksesi tyylikkään vaikutelman. Siitä tulee myös tämän kauden hitti herkkä ruskea. Käytä näitä Olivier-loafereja pellavahousujen ja suosikkipaitojesi kanssa.

Ole varovainen! Kun käytät loafereja, älä missään tapauksessa saa olla näkyvissä. Valitse voimakkaasti leikatut mallit tai luovu niistä kokonaan. Varmista kuitenkin, että kenkien pohjalliset on valmistettu luonnonmateriaaleista. Tämä estää jalkojasi hikoilemasta liikaa.

Espadrillit. Maksimaalinen mukavuus ja täydellinen ulkonäkö

Jos sinulla on ongelmia epämiellyttävän jalkojen hajun kanssa kenkien riisumisen jälkeen, muista kiinnittää huomiota ilmavat espadrillit. Nämä kengät eivät tarjoa sinulle vain maksimaalista mukavuutta, vaan myös täydellisen ulkonäön koko päivän ajan.

Hienovarainen laivastonsininen, intensiivinen punainen tai ehkä herkkä beige tai sininen? Jokainen näistä vaihtoehdoista näyttää hyvältä yhdessä muodikkaat hankaushousut, merimiesraitoja varustetun T-paidan ja katanan kanssa.

Tennarit ja lenkkarit. Koko päivän mukavuus

Pidätkö urheilullisemmasta tyylistä? Tennarien tulee ehdottomasti olla vaatekaapissasi! Valita klassinen malli tämän kevään harmaan värisenä tai vetoa herkkä valkoinen. Muista kuitenkin, että kun käytät kirkkaita kenkiä, sinun on huolehdittava niistä kunnolla. Edes harkituin muotoilu ei auta, kun kenkäsi ovat inhottavan likaiset. Katso vinkkejä valkoisten kenkien pitämiseen täydellisessä kunnossa Tämä artikkeli.

Tennarit sopivat erinomaisesti myös urheilutyyliin. Valitse malli, joka päättyy nilkan ala- tai yläpuolelle ja yhdistä se suosikkiverkkaushousuihisi. Muodikas ratkaisu on myös lenkkarien ja housujen yhdistelmä chino ja hupullinen flanellipaita.

Chelsean saappaat. Napakymppi kevätsäälle

Keväällä sää tykkää yllättää. Miellyttävä aurinko piiloutuu pilven taakse, ja yhtäkkiä puhkeaa voimakas tuulenpuuska, jota seuraa rankkasade. Tällaisina päivinä varustaudu sopivilla kengillä, joiden ansiosta vältyt vilustumiselta.

Entä muodikkaat ja tehokkaat miesten Jodhpur-saappaat? Valita klassinen nauhamalli mustana tai vetoa slip-on Chelsea-saappaat cowboy-vaikutteisilla aksenteilla. Käytä niitä mustien suoralahkeisten farkkujen kanssa. Näin luot pystysuoran viivan jalkoja pitkin ja hoikennat vartaloasi huomattavasti. 

Tätä lookia varten voit lisätä villapaita lempivärisiisi, miesten trenssitakin ja olet valmis! Tällaisessa asussa näytät upealta riippumatta siitä, oletko menossa toimistoon, treffeille vai pikaostoksille läheiseen ostoskeskukseen.

Muutama vinkki ja täydellinen look on valmis!

Klassiset ratkaisut eivät koskaan mene pois muodista. Lisäksi ne ovat niin universaaleja, että niitä on vaikea sitoa muotiin käsiteltäessä niitä muotoilun perustana. teko-karmiininpunainen. Jos kuitenkin haluat lisätä ulkoasuasi kevään raikkautta, voit onnistuneesti panostaa värikkäisiin aksentteihin kenkien muodossa. Erottuvien jalkineiden valikoiman ansiosta tyylisi muuttuu punaiseksi.

Mutta varo, ettet liioittele sitä! Vaikka katseenvangitsija värit ovat erittäin muodikkaita, jos yhdistät niitä liian monta yhteen asuun, voit saada päinvastaisen vaikutelman. Tämän estämiseksi varmista, että kaikki muut vaatekaappiesi tuotteet ovat hillittyjä ja mieluiten yksivärisiä. Tämän ansiosta vältyt liioitellulta tulokselta ja näytät tyylikkäältä, ei koomiselta.

Noudata samaa sääntöä, kun käytät kuviollisia kenkiä. Törmäävät kuviot näyttävät yhtä huonoilta kuin ristiriitaisten sävyjen yhdistelmä. Tästä syystä rajoita itsesi yhteen ilmeikkääseen elementtiin koko tyylitelmässä.