Valitsemme lapselle kengät kevääseen


Kevään saapuminen liittyy tarpeeseen ostaa uusia lasten kenkiä. Kun lapsesi ovat kasvaneet viime vuoden kengistä ja kiihtyvä inflaatio saa sinut pitämään taskustasi yhä enemmän kiinni, on vain yksi oikea ratkaisu - tietoinen ostosten teko. Kerromme, mihin kannattaa kiinnittää huomiota valittaessa lapselle kevätjalkineita, jotta vältytään rahan heittämisestä viemäriin.

Kevät, kevät ympärillä…

Kukkivien kukkien näkeminen saa sinut haluamaan laulaa kuuluisaa Skald-laulua? Älä anna positiivisen asenteesi haihtua, kun muistat vaihtaa lapsesi kengät.

Oikean jalkineiden pituuden ja leveyden valinta saa väreitä, ja tämä on vasta alkua? Rentoutua! Tähän artikkeliin olemme koonneet kaikki tärkeimmät ominaisuudet, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi lasten kenkiä kevääksi. Tulet huomaamaan, että tämä tehtävä on lastenleikkiä!

Terve jalka terveelle kehitykselle

Vaikka aikuisten kohdalla kenkien valinta ei ole erityisen monimutkaista, lasten kenkien ostaminen voi tuntua todelliselta haasteelta. Pienille jaloille on kuitenkin tarjottava oikeat olosuhteet kehittyäkseen terveellisesti.

Onneksi useimmissa tapauksissa oikeat kengät riittävät. Viehättävät kuviot ja värit tekevät katseen irti joistakin malleista vaikeaa. Silmiinpistävä muotoilu ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Asianmukaisten jalkineiden tulee täyttää monet ehdot, jotta ne tukevat riittävästi lasten jalkoja.

Oikea istuvuus on avainasemassa

Aloitetaan perusasioista – tai pikemminkin oikeasta istuvuudesta. Tässä tapauksessa älä salli kompromisseja. Liian löystyjen kenkien ostaminen on yhtä huono asia kuin pienten jalkojen puristaminen serkkusi liian tiukkojen kenkien sisään. 

tutustua oppaammejossa tiivistimme kaikki tärkeimmät näkökohdat lasten kenkien koon valintaan liittyen.

Joustavuus, vakaus ja turvallisuus

Maksimaalisen käyttömukavuuden takaamiseksi lapsen jousikenkien tulee olla oikean koon lisäksi myös vakaa, mutta joustava pohja. Nämä ominaisuudet ovat eräänlainen tae lapsesi jalkojen turvallisuudesta.

Luonnonmateriaalit? Tottakai se on!

Kun ostat lapselle kenkiä keväällä, muista kiinnittää huomiota materiaaliin, josta ne on valmistettu. Vältä synteettisiä materiaaleja, jotka voivat aiheuttaa epämukavuutta ja edistää jalkojen liiallista hikoilua.

Valitse sen sijaan luonnonmateriaaleja. Nahka tai mokka on hitti! Ne ovat niin pehmeitä, etteivät ne hiero kantapäätäsi tai purista varpaitasi. Lisäksi nahkajalkineet kestävät täydellisesti erilaisia ​​sääolosuhteita. Muista, että kevätsää voi olla vaihteleva. Onneksi iho tarjoaa riittävän lämpömukavuuden lievillä pakkasilla ja kun aurinko lämmittää voimakkaammin - se takaa tarvittavan ilmankierron. Yhtä tärkeää on se, että nahkakengät pystyvät mukautumaan lasten jalkojen erityispiirteisiin ja niitä on suhteellisen helppo huoltaa. 

Jos pidät mieluummin tekstiilimateriaaleista valmistettuja kenkiä, kiinnitä huomiota puuvillaan tai pellavaan. Nämä tekstiilit ovat mukavia käyttää ja varmistavat vapaan ilmavirran. Ne eivät kuitenkaan toimi sadepäivinä.

Entä ulkonäkö?

Isommille lapsille valittaessa kevätkenkiä visuaalinen näkökulma on erittäin tärkeä. Varmasti antaisit paljon välttääksesi tappelun, kun käyt päiväkodissa joka päivä. Kun ostat tämän vuoden kevään lasten kenkiä, varmista, että kengät vain miellyttävät taaperoasi. Onneksi johtavat nuorimpien jalkineiden valmistajat osoittavat, että kunnolliset, mukavat kengät lapselle voivat näyttää houkuttelevilta. 

Lyö vetoa mallista, jossa on lapsesi suosikkisadun sankarit, tai anna lapsesi valita väri itse. Jos leikkaus, joka on mielestäsi loistava valinta, löytyy rajoitetulla väripaletilla, loistava ratkaisu on vaihtaa nauhat sellaisiin, jotka miellyttävät käyttäjää.

Wellingtonit, kiitos!

Arkikäyttöön mukavien kenkien lisäksi kannattaa huolehtia jalkineista, jotka läpäisevät kokeen, kun taivaalle ilmestyy sadepilviä. Muista, kuinka hauskaa sinulla oli lapsena hyppiessäsi valtavissa lätäköissä! Jos haluat luoda yhtä miellyttäviä muistoja lapsellesi, muista tarjota hänelle Wellingtons.

Vaikka kumi on synteettinen materiaali, sillä on ehdottomasti vettä hylkiviä ominaisuuksia, joiden ansiosta se auttaa ehkäisemään vilustumista ja infektioita. Varmista kuitenkin, että laitat kenkiisi luonnonmateriaaleista valmistettuja pohjallisia.

 

Nousevat hinnat ja nousevat hinnat? Meillä on ratkaisu!

Kun päivät pitenevät ja linnut visertävät ulkona, kaikki taivaan merkit viittaavat kevään tuloon. Jotta lapsesi voisi vapaasti nauttia tämän vuodenajan kauneudesta, tarvitaan sopivat jalkineet.

Vaikka hinnat ovat useimmissa myymälöissä nousseet rajusti aikaisempiin vuosiin verrattuna, kenkien ostamisen taaperon jatkuvasti kasvaviin jalkoihin ei tarvitse ylittää perheen budjettia. Sinun tarvitsee vain tehdä tietoinen valinta ja valita meidät verkkokauppajosta löydät lasten kenkiä jokaiseen budjettiin suoraan arvostetuilta valmistajilta. Nautimme ostoksistasi!