Ystävänpäivä on aivan nurkan takana! Valitsemme täydelliset kengät treffeille


Suunnitteletko ystävänpäivätreffejä ja haluat todella tehdä hyvän ensivaikutelman? Kun olet valmis kaivelemaan vaatekaappiasi epätoivoisesti täydellisen asun etsimiseksi, jää vielä joidenkin mielestä vaikein tehtävä, eli kenkien valinta. Jotta vältytään synkältä tuulelta, sinun on parasta aloittaa se hyvissä ajoin. Takaamme, että neuvomme avulla jalkineiden valinta ystävänpäiväksi on triviaalia.

Mitkä kengät sopivat ystävänpäivätreffeille?

Ystävänpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja mietit mitä pukeutuaksesi tehdäksesi parhaan ensivaikutelman ystävänpäivästäsi? Ehkä yllätämme sinut, mutta ei ole olemassa tiukkoja sääntöjä, joita tulisi tiukasti noudattaa valittaessa asua treffeille. 

Joidenkin mielestä hyvä ratkaisu on korostaa omaa tyyliään ensitapaamisella. Toisten mielestä on kuitenkin parempi mennä kohti turvallisia ratkaisuja ja keskittyä klassikoihin.

Riippumatta siitä, mihin suuntaan menet, sinulla on edelleen yksi erittäin tärkeä tehtävä - kenkien valinta. Vaikka ne näyttävät olevan merkityksetön lisä koko tyylitelmään, todellisuudessa ne ovat erittäin tärkeitä ja voivat paljastaa sinusta paljon, kuten kirjoitimme Tämä artikkeli.

Kenkien valinta ystävänpäivätreffeille voi olla melkoinen haaste sekä miehille että naisille. Onneksi asiantuntijamme ovat laatineet kourallisen vinkkejä, jotka pitävät sinut hereillä tässä tehtävässä. Työskennellä!

Kuinka valita kengät treffeille?

Kun valitset kenkiä treffeille, varmista, mitä toisella puoliskollasi on tarkalleen ottaen suunnitellut. Jos kyseessä on romanttinen kävely vanhankaupungin läpi, taivaankorkokengät voivat osoittautua vihollisesi ykkösvihollisiksi. Jos menet elokuviin, saatat olla liian lämmin pitkissä saappaissa, joissa on turkiseristys. 

Kuten näet, suunnitelmilla on paljon merkitystä kenkien valinnassa. Ja mitä tehdä, kun ystäväsi päätti yllättää sinut ja järjestää yllätystreffit? Tällaisessa tilanteessa kannattaa panostaa klassikoihin, jotka toimivat sekä kävelyllä että ravintolassa.  

Parempi välttää näitä virheitä!

Haluatko tehdä parhaan ensivaikutelman ihmiseen, jonka kanssa olet menossa ystävänpäivätreffeille? Varo muutamia sudenkuoppia, joihin voit helposti pudota kenkiä valitessasi. Olemme koonneet yleisimmät virheet, joita sinun tulee välttää.

# 1 Älä luo väärää ensivaikutelmaa

Mikään ei ole pahempaa kuin väärän ensivaikutelman luominen. Älä pukeudu keneksikään äläkä luovuta olemasta oma itsesi. Kerro minulle todellinen itsesi 

Jos uskot, että korkokengät ovat todellinen arkityö, älä käytä niitä väkisin. Valitse kengät, jotka todella heijastavat tyyliäsi.

#2 Älä käytä taivaan korkeita korkokenkiä, joissa et voi kävellä

Korkokengistä puhuttaessa monet naiset uskovat, että taivasmallit toimivat kuin taikasauva ja valloittavat valitun sydämen silmänräpäyksessä.

Ehkä tämä on ratkaisu, mutta yhdellä ehdolla - kun kävelet tällaisissa kengissä, se ei saa sinua näyttämään ... dinosaurukselta. Luovu vain kengistä, joissa et voi liikkua vapaasti.

# 3 Älä ota helppoa tapaa ulos

Miesten keskuudessa suosittu trendi on valita helpoin tapa. Tämä on erittäin tuhoisa lähestymistapa, varsinkin kun kyse on ystävänpäivän ensimmäisistä treffeistä.

Vältä pukeutumista liian rennosti, jos et halua mahdollisen puolisosi ajattelevan, että et ole ponnistellut pienintäkään ponnisteluja tähän tapaamiseen mennessä, joten et ole heidän ponnistelunsa arvoinen.

# 4 Älä missään tapauksessa käytä likaisia ​​kenkiä

Viimeinen mutta ei vähäisimpänä yleinen virhe on likaisten kenkien käyttäminen. Yritä näyttääksesi siistiltä, ​​vaikka et välittäisikään asusi täydellisestä istuvuudesta.

Lyön vetoa, että vaikka seisot ripsilläsi, et tee hyvää vaikutelmaa, kun käytät likaisia ​​saappaita täydellisesti räätälöidyn puvun kanssa.

Treffikengät hänelle

Nyt kun tiedät mitä virheitä kannattaa välttää valitessaan kenkiä ystävänpäivätreffeille, olemme laatineet pienen huijausarkin, joka helpottaa elämääsi.

Nousevat muodolliset kengät

Haluatko näyttää hieman pidemmältä kuin olet? Pue jalkaan muodolliset kengät, joissa on piilokiila, jotka erottuvat yksinkertaisesta leikkauksesta ja hieman pitkänomaisesta kärjestä. Yhdistä ne klassisten farkkujen ja villapaidan kanssa, ja kylmänä päivänä yhdistä takkiin. 

Nahkaiset ryömijät

Etsitkö vähemmän muodollisia jalkineita? Lyö vetoa puolalaisen merkin nahkaiset ryöminät. Nämä kengät ovat hienostuneempi versio klassisista tennareista. Joukkueessa on mustat tai tummanharmaat farkut, hauska printti T-paita ja napistamaton ruutupaita.

Ystävänpäiväkengät hänelle

Toisin kuin näyttää, ei vain miehillä voi olla ongelmia jalkineiden valinnassa ystävänpäivän kunniaksi.

Mustat korkokengät, joissa käärmeennahkainen kuvio

Jos et tiedä mitä puisi päällesi, valitse klassikot. Loppujen lopuksi mikään ei vaikuta kuin pieni musta mekko. Yhdistä se mustien korkokenkien ja voila!

Jos haluat saada jaloistasi pidempiä ja ohuempia, käytä mustia sukkahousuja. Näin saat jatkuvan pystysuoran viivan vartaloasi pitkin. Kylminä päivinä valitse neuletakki tai pitkä trenssitakki. WOW-efekti taattu! 

Beiget balerinat teräväkärkisellä kärkipäällä

Etkö luota korkokenkiin? Valitse tasaiset kengät. Beige väri ja terävä kärki pidentää jalkojasi optisesti.

Pue päälle laskostettu, ilmava hame, jossa on herkkiä kukkia ja punainen pusero. Maalaa huulet punaisiksi, laske hiukset alas ja olet valmis! Näytät huomaamattomalta ja rennolta ja silti erittäin naiselliselta.