5 todistettua temppua, joiden avulla kengät näyttävät uusilta pitkään


Olipa kyseessä sitten edulliset lenkkarit, joita käytät koiran ulkoilutukseen, tai korkealuokkaiset korkokengät, jotka maksavat omaisuuksia, jokainen kenkä ansaitsee erityiskohtelua. Jos haluat, että suosikkijalkineesi vaikuttavat täydellisellä ulkonäöllään pitkään, olet oikeassa paikassa. Olemme valmistaneet useita todistettuja menetelmiä, joiden avulla kenkäsi pysyvät uusien näköisinä pitkään.

# 1 Puhdista kengät säännöllisesti

Jos haluat kenkäsi näyttävän upeilta pitkään, älä lykkää niiden puhdistamista myöhempään. On parasta pyyhkiä kengät kostealla liinalla jokaisen käyttökerran jälkeen.

Jos olet tekemisissä mokkanahkaisten kenkien kanssa, sinun tarvitsee vain harjata päällinen huolellisesti pehmeällä harjalla. Liikuta sitä tietyin liikkein yhteen suuntaan, jotta karvat jakautuvat tasaisesti. Näin kengät näyttävät siltä kuin ne olisivat juuri tulleet laatikosta. 

Onko vaaleisiin kangaskenkiisi ilmestynyt rumia tahroja? Tiedämme kuinka korjata se! Käytä vanhaa hammasharjaa ja ruokasoodan, veden ja vetyperoksidin seosta. Hiero likaa voimakkaasti ja sano sille hyvästit lopullisesti!

Huomio! Kun puhdistat kenkiä, älä unohda yksityiskohtia. Pese nauhasi säännöllisesti tai vaihda ne uusiin. Pyyhekumi sopii erinomaisesti kengän kumiosien (esim. pohjan sivujen) puhdistamiseen. Muista myös päästä eroon liasta kenkien sisäpohjallisista.

# 2 Muista uudistua

Säännöllinen kenkien puhdistus ei välttämättä riitä, jos sääolosuhteet ovat huonot. Tiesuola, lumikourut, pitkäaikainen altistuminen auringonsäteille tai syvät lätäköt voivat vaikuttaa haitallisesti suosikkijalkineihisi. 

Tästä syystä jokaisen kenkien altistumisen jälkeen tällaisille tekijöille on huolehdittava asianmukaisesta uusiutumisesta. Jos huomaat päällisessä auringon aiheuttamia haalistuneita täpliä, käytä erityisiä hoitoaineita, joissa on nahan väriaine.

Mietitkö, kuinka käsitellä rumia tien suolatahroja? Se on helppoa! Sisään Tämä artikkeli Olemme koonneet joitain tehokkaimmista menetelmistä, jotka auttavat sinua käsittelemään niitä nopeasti. 

Haluatko säästää läpimärät kenkäsi? Muista tarkistaa tämä opas.

# 3 Vältä yhden kenkäparin käyttöä joka päivä

Toipumisesta puhuttaessa kerromme mielellämme sinulle toisen tempun. Saatat olla yllättynyt tietää, että mikään ei saa kenkiäsi näyttämään paremmalta kuin… niiden päivittäisen käytön välttäminen. Tarkemmin sanottuna emme ehdottomasti suosittele piilottamaan tiettyä paria vaatekaapin pohjalle ja pukemaan sitä suuresta kellosta.

Riittää kuitenkin, että jokaisella vuodenajalla sinulla on vähintään kaksi paria kenkiä käytettäväksesi joka päivä, joita puet vuorotellen. Tämän ansiosta hidastat kulumisprosessia ja pitkään jaloillasi seisomisen seurauksena syntyvä hiki pääsee haihtumaan vapaasti.

Jos sinulla on ongelmia epämiellyttävien hajujen poistamisessa, tarkista tämä opas. Muista aloittaa tunnistamalla hajun syy ja sitten ryhdy töihin. Yllätyt kuinka helppoa se on!

# 4 Varmista, että säilytät kengät oikein

Jotta voit nauttia jalkineiden moitteettomasta ulkonäöstä pitkään, kunnollinen hoito ei riitä. Kenkien oikea säilytys on yhtä tärkeää. Tämä koskee sekä niiden säilytystä sesonkien välillä että päivittäin. 

Muista, että eteiseen ei saa missään olosuhteissa luoda kenkäkasoja. Huolimattomasti päällekkäin pinotut kengät menettävät muotonsa ja upean ulkonäkönsä. Tämän seurauksena niihin voi ilmestyä rumia mutkia ja jopa halkeamia ja mustelmia, joista on vaikea päästä eroon. 

Tämän estämiseksi pidä päivittäiset kengät vierekkäin ja säilytä harvemmin käyttämäsi kengät laatikoissa. Käytä erityisiä kenkäpuita välttääksesi muodonmuutoksia päällisen sisällä. Budjettiversiossa voit korvata ne onnistuneesti vanhoilla sanomalehdillä, jotka on rullattu palloiksi. 

Haluatko tietää, kuinka jalkineet säilytetään oikein, jotta ne palvelisivat sinua monta vuotta? Tai ehkä mietit, mikä on paras tapa pitää kengät sisällä vaurioiden välttämiseksi? Olemme antaneet vastaukset näihin ja muihin kysymyksiin kenkien varastointiartikkelimme.

# 5 Puolan nahkakengät säännöllisesti

Nahkajalkineiden säännöllinen kiillotus on erittäin tärkeää. Tämän ansiosta kenkäsi kiiltävät ilmiömäisesti ja niiden pitäminen moitteettomassa kunnossa on paljon helpompaa. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, hyvälaatuinen kenkävoide auttaa piilottamaan naarmut ja mustelmat tehokkaasti. 

Kaikki tärkeimmät tiedot nahkakenkien kiillottamisesta löytyvät osoitteesta tämä opas. Muista tarkistaa se, jos haluat tietää, kuinka usein nahkajalkineet kannattaa kiillottaa, ja tarkista myös, miten se tehdään parhaan tuloksen saavuttamiseksi joka kerta.

Katso kuinka helppoa se on?

Voit nähdä itse, että kenkien hoito on hyvin yksinkertaista eikä vaadi erityisiä taloudellisia kustannuksia. Sinun tarvitsee vain soveltaa hyväksi havaittuja temppujamme ja suosikkijalkineesi näyttävät uusilta pitkään. Onnea!