Befado lasten kengät 114Y359 laivastonsininen vaaleanpunainen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lasten kenkien tulee täyttää useita tärkeitä kriteerejä varmistaakseen mukavuuden, terveen jalkojen kehityksen ja turvallisuuden päivittäisten päiväkotiseikkailujen aikana. Tunnettu lasten kenkien valmistaja Befado tarjoaa mallia 114Y359, joka näyttää olevan ihanteellinen ratkaisu energisille lapsille - kun otetaan huomioon se, että he käyvät päiväkodissa ja tarve tarjota lapselle monikäyttöiset jalkineet.

Esitelty tuote, laivastonsiniset Befado-tossut vaaleanpunaisilla ja monivärisillä aksenteilla, täyttää vanhempien ja pienimpien käyttäjien tarpeet. Päälliset on valmistettu hengittävistä puuvillakankaista, jotka eivät ole vain miellyttäviä koskettaa, vaan varmistavat myös riittävän ilmankierron, mikä on ratkaisevan tärkeää lasten jalkojen hygieenisten olosuhteiden ylläpitämiseksi.

Jalkineiden muotoilu on huolellisesti harkittu - kengät eivät vain näytä kauniilta, vaan ovat myös toimivia. Istuvan leikkauksen ansiosta Befado-jalkineet pienentävät optisesti jalkaa, istuen samalla täydellisesti ja tarjoavat tukea myös ohuille ja pienemmille jaloille. Tärkeä elementti on, että lapset voivat pukea ne itse - tarranauhalla varustetut mallit mahdollistavat kenkien helpon ja nopean käsittelyn, mikä auttaa taaperoa kehittämään itsenäisyyttä.

Turvallisuus on Befado-brändin prioriteetti, minkä vahvistavat "Terve jalka" -merkin läsnäolo ja ortopedien suositukset. Tämä sertifikaatti varmistaa, että jalkineet on suunniteltu korkeiden standardien mukaisesti, mikä tukee lapsen jalan asianmukaista kehitystä. Lisäksi jäykkä kantapää takaa vakautuksen ja estää litteät jalat.

Befadon tarjous, malli 114Y359, on omistettu tytöille, jotka rakastavat laivastonsinisiä tossuja, joissa on vaaleanpunaisia ​​ja monivärisiä elementtejä, jotka takaavat mukavuuden ja tyylin päiväkodin huolettoman leikin aikana. Materiaali, joka on korkealaatuista kangasta, varmistaa kestävyyden ja helppouden puhdistuksen, jota aikuiset varmasti arvostavat.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet 114Y359 on erinomainen yhdistelmä toimivuutta, mukavuutta ja tyylikästä ulkonäköä, joka vetoaa sekä lastensa jalkojen terveydestä välittäviin vanhempiin että lapsiin, jotka arvostavat vapautta ja houkuttelevaa muotoilua leikkiessään ja oppiessaan.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: Laivasto vaaleanpunainen monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Suosittelen myyjää samoin kuin tavaroita
|