Befado lasten kengät 907P162 sininen

15,37 EUR

Befado - Tuotemerkki, joka on synonyymi lasten jalkojen mukavuudelle ja turvallisuudelle

Kun on aika valita lapselle ensimmäiset kengät, jokaisen vanhemman on kohdattava haaste löytää jalkineet, jotka eivät ole pelkästään visuaalisesti houkuttelevia, vaan ennen kaikkea terveitä ja sopivat taaperon kehittyviin jalkoihin. Befado, jolla on pitkät perinteet lasten kenkien valmistuksessa, on erinomainen valinta huolehtiville vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen parhaan mahdollisen tuen heidän ensimmäisten askeleidensa ja jatkokasvun aikana.

Malli 907P162 ovat lasten tossut, jotka ilahduttavat toimivuudellaan ja viehättävällä sinisellä värillään. Värien monipuolistaminen sisältää lisäosia, monivärisiä elementtejä, jotka antavat tossuille iloisen ja dynaamisen luonteen ja houkuttelevat epäilemättä jokaista lasta, erityisesti poikia, jotka arvostavat ilmeikkäitä värejä ja kenkien erottamisen helppoutta muista.

"Healthy Foot Sign" -sertifikaatin vahvistama laatu on takuu siitä, että malli 907P162 on huolellisesti suunniteltu lasten jalkojen tervettä kehitystä ajatellen. Jäykällä kantapäällä, joka on yksi näiden tossujen tärkeimmistä eduista, on erittäin tärkeä rooli kantapään riittävän tukemisessa ja nilkkanivelen vakauttamisessa.

Tummansinisen sävyiset Befado 907P162 -tossut, jotka on valmistettu kestävästä ja ilmavasta kankaasta, takaavat mukavuuden ja tuoreuden lasten leikkien intensiteetistä riippumatta. Tämä materiaali helpottaa myös hygienian ylläpitämistä kengän sisällä, mikä on tärkeä asia pienten jalkojen terveyden kannalta.

Tarrakiinnitys on eräänlainen kiinnitys, jonka avulla lapset voivat pukea ja riisua tossut nopeasti ja helposti, mikä edistää heidän itsenäisyyttään ja kehittää hienomotorisia taitoja. Se on myös elementti, joka parantaa jalkineiden istuvuutta jalan yksilölliseen muotoon, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.

Befado välittää myös tuotteidensa esteettisestä näkökulmasta toimittamalla ne alkuperäisissä pakkauksissa, jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi ja korostaa brändin arvoa. Valitsemalla Befado 907P162 jalkineet vanhemmat voivat olla varmoja, että he saavat laadukkaan tuotteen, joka on suunniteltu lapsensa terveydestä ja kehityksestä huolehtien.

Mukavuuden ja turvallisuuden lisäksi myös tyylikäs muotoilu tekevät Befado-lastentossuista ihanteellisen ratkaisun vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen jalkineita, jotka vastaavat täsmälleen pienten maailman tutkimusmatkailijoiden tarpeita.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: sininen
  • Pisteväri: monivärinen
  • Materiaali: kangas
  • Värisävy: Laivasto
  • seksiä: pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuottajakoodi: BM187485

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|