Befado lasten kengät 170P097 sininen

23,33 EUR

Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, esittelee uusimman poikien sandaalimallinsa - sinisen Befado 170P097. Nämä ainutlaatuiset sandaalit ovat täydellinen kompromissi mukavuuden ja tyylin välillä, jotka vetoavat sekä vanhempiin että heidän lapsiinsa. Huolellisesti valitun väripaletin ansiosta, jota hallitsevat sinisen ja beigen sävyt, näistä sandaaleista voi tulla kesäpäivien suosikkijalkineitasi.

Laadukkaasta ekologisesta nahasta valmistetut jalkineet eivät ole vain ympäristöystävällisiä, vaan tarjoavat myös joustavuutta ja pehmeyttä, jota tarvitaan kaikkeen lasten toimintaan. Keinonahka, josta päällinen on tehty, on helppohoitoinen, mikä on epäilemättä suuri etu vanhemmille. Lisäksi tämä malli on varustettu nahkasisäkkeellä, jolla on antiallergisia ominaisuuksia, mikä lisää hygieniaa ja käyttömukavuutta koko päivän ajan.

Befado 170P097 sandaaleissa on älykäs tarrakiinnitys, joka mahdollistaa nopean ja helpon säätämisen, joten ne sopivat mihin tahansa jalkaan. Vanhemmat arvostavat myös hieman jäykistettyä, korotettua kantapäätasoa, joka varmistaa oikean vakauttamisen ja tuen lapsen jaloille. Ne suojaavat myös epämiellyttäviltä hankauksilta, mikä on erityisen tärkeää pienen tutkijan ensimmäisten askelten aikana.

Suunnittelijat huolehtivat myös pienimpien turvallisuudesta rikastuttamalla sandaaleja suljetulla etuosalla, joka suojaa tehokkaasti lapsen sormia. Joustava, iskuja vaimentava pohja on toinen elementti, joka lisää pienen käyttäjän mukavuutta ja turvallisuutta. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Befado 170P097:stä enemmän kuin pelkät jalkineet - se on tae terveestä kehityksestä ja unohtumattomista seikkailuista jokaiselle lapselle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 170P097 -sandaalit pojille ovat yhdistelmä modernia muotoilua, toimivuutta ja laadukkaita materiaaleja. Se on erinomainen valinta vanhemmille, jotka arvostavat lastensa turvallisuutta ja mukavuutta unohtamatta muodikasta ulkonäköä. Epäilemättä nämä ovat sandaalit, jotka valloittavat pienten tutkimusmatkailijoiden sydämet ja jalat tänä kesänä.

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen
  • Tuottajakoodi: 170P097
  • Väri: sininen
  • Pisteväri: harmaa
  • Materiaali: tekonahka
  • seksiä: pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|