Befado lasten kengät 170x104 sininen

23,33 EUR

Nykyaikaiset, mukavat ja turvalliset jalkineet lapsille ovat avaintekijä, joka vaikuttaa pienten jalkojen oikeaan kehitykseen ja varmistaa mukavuuden jokapäiväisessä leikkiessä. Nämä ovat siniset Befado-sandaalit lapsille, malli 170X104, jotka ominaisuuksiensa ansiosta ovat ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka välittävät lastensa terveydestä ja mukavuudesta.

Tämän mallin ainutlaatuisuus alkaa vuorauksesta: valmistettu ekologisesta nahasta, joka ei ole vain pehmeää ja joustavaa, vaan myös hygieenistä ja antiallergisia ominaisuuksia. Tällainen nahka varmistaa riittävän ilmankierron ja estää jalkoja hikoilemasta jopa voimakkaimman pelin aikana. Näiden ominaisuuksien ansiosta pienet voivat nauttia mukavuudesta koko päivän ajan ilman ärsytyksen tai allergioiden riskiä.

Laadukkaasta keinonahasta valmistettu Befado-kenkien päällinen tekee vaikutuksen joustavuudellaan ja helppohoitoisuudellaan. Tämä materiaali takaa, että sandaalit sopivat täydellisesti mihin tahansa jalkaan rajoittamatta lapsen luonnollisia liikkeitä. Tämä on erittäin tärkeää, koska lasten jalat ovat vielä intensiivisessä kehitysvaiheessa.

Tarrakiinnitys on toinen näiden sandaalien arvokas toiminto. Sen avulla voit nopeasti ja tarkasti säätää kengät lapsen jalkaan sopivaksi, mikä on erityisen tärkeää lapsille, jotka kasvavat erittäin nopeasti. Lisäksi tämä ratkaisu mahdollistaa lapsen itsesääntelyn, mikä tukee hänen pyrkimyksiään itsenäisyyteen.

Käyttömukavuutta lisää myös kengän pehmeä sisäpuoli, joka ehkäisee epämiellyttäviä hankauksia ja varmistaa siten kävelyn ilman kipua tai epämukavuutta. Hieman jäykistetty ja korotettu kantapäätaso takaa lapsen jalan ja koko vartalon oikeanlaisen vakautuksen, mikä on erittäin tärkeää sen terveen kehityksen kannalta.

Nämä sandaalit on varustettu myös suljetulla etuosalla, joka suojaa tehokkaasti pieniä sormia loukkaantumisilta - tärkeä ominaisuus erityisesti intensiivisen ulkoleikin aikana. Iskuja vaimentava pohja on lisäelementti, joka lisää käyttömukavuutta ja varmistaa askelmien pehmeyden.

Yhteenvetona voidaan todeta, että lasten Befado 170X104 sandaalit eivät ole pelkästään houkutteleva muotoilu ja moderni sininen väri. Se on ennen kaikkea hyvin harkittu muotoilu, laadukkaat materiaalit ja lukuisat toiminnallisuudet, jotka varmistavat lapsen mukavuuden, turvallisuuden ja oikean kehityksen jokapäiväisessä toiminnassa. Vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen sandaaleja, joissa käytännöllisyys yhdistyy muodikkaaseen ilmeeseen, Befadon tarjous on hitti.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: 170x104
  • Väri: sininen
  • Pisteväri: Valkoinen
  • Materiaali: tekonahka
  • seksiä: pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|