Befado lasten kengät harmaa/sininen 721P005 monivärinen

19,51 EUR

Befado 721P005 lasten sandaalit viehättävässä tuhkan ja sinisen värin yhdistelmässä eivät ainoastaan ​​tarjoa houkuttelevaa ulkonäköä, vaan ennen kaikkea maailman laadukasta mukavuutta ja pienten jalkojen terveellistä kehitystä. Ottaen huomioon lasten jalkojen erityistarpeet valmistaja käytti innovatiivisia teknologisia ratkaisuja ja huippuluokan materiaaleja.

Pehmeän mokkanahkaa jäljittelevän materiaalin käyttö antaa Fly Befado -sandaaleille paitsi eksklusiivisen ulkonäön, myös poikkeuksellisen herkkyyden kosketukseen. Tämä on tärkeää, koska lapset viettävät suurimman osan päivästä kengissä, joten heidän kenkien on oltava ennen kaikkea mukavia.

Kuitenkin, mikä erottaa nämä sandaalit toisistaan ​​markkinoilla, on nahkavuori kenkien sisällä. Sen ansiosta lapsen jalat voivat hengittää vapaasti, mikä on erittäin tärkeää varsinkin lämpiminä päivinä. Sandaalien sisällä oleva lisämateriaali on suunniteltu erityisesti vähentämään hankausvaaraa - aktiivisten lasten yleinen ongelma.

Käytännöllinen tarrakiinnitys on myös tärkeä. Se mahdollistaa helpon säädön, mikä takaa sandaalien täydellisen istuvuuden lapsen jalan yksilölliseen leveyteen ja muotoon. Tämä on tärkeää myös vanhempien näkökulmasta, koska se helpottaa lapsen kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti.

Lapsen jalkaa stabiloi hieman jäykistetty kantapää, joka tukee oikeaa asentoa ja auttaa säilyttämään tasapainon kävellessä, juostessa tai hyppääessä.

Toinen tärkeä elementti on joustava, liukumaton PU-pohja, joka varmistaa turvallisuuden kaikenlaisilla pinnoilla ja antaa pienille vapauden tutkia maailmaa ilman pelkoa liukastumisesta.

Befado-sandaalit ovat esimerkki jalkineista, jotka sopivat täydellisesti lasten jokapäiväiseen toimintaan. Niiden tarjoama monipuolisuus ja toiminnallisuus tekevät niistä erinomaisen valinnan jokaiselle lapselle heidän mieltymyksistään ja harrastuksistaan ​​riippumatta. Befado-sandaaleja valitessaan vanhemmat voivat olla varmoja, että he valitsevat paitsi tyylin ja korkean laadun, myös ennen kaikkea huolehtivat lastensa jalkojen terveestä kehityksestä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen
  • Väri: eri väri
  • Materiaali: tekonahka
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • seksiä: pojat tytöt
  • Tuottajakoodi: BM162480

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|