Befado lasten kengät mustat 451Y005

21,71 EUR

Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, esittelee mallin 451Y005 - mukavat ja tyylikkäät urheilukengät universaalissa mustassa värissä, joka vetoaa varmasti nuoriin liikunnan ystäviin. Pääasiassa pojille suunnitellut kengät yhdistävät toiminnallisuuden ja muodikkaan muotoilun, mikä tarjoaa lapsille jokapäiväistä mukavuutta.

Kategoria, johon Befado 451Y005 kengät kuuluvat - Lapsille » Urheilukengät - puhuu puolestaan. Jalkineet on suunniteltu reippaaseen leikkiin ja koulun urheilutoimintaan, mikä takaa riittävän tuen lapsen kehittyville jaloille.

Valmistettu korkealaatuisesta ekologisesta nahasta, mikä tekee niistä paitsi kestäviä myös ympäristöystävällisen valinnan. Ekologinen nahka on helppo puhdistaa, kestää kulutusta ja mukautuu hyvin jalan muotoon, mikä on tärkeää lasten jalkojen kasvulle ja kehitykselle.

Tässä mallissa on jäykkä kantapää, mikä on erittäin tärkeää nuorille käyttäjille. Jäykkä kantataskuri varmistaa vakauden ja oikean kantapään asennon, suojaten nyrjähdyksiä ja muita vammoja vastaan, joita voi syntyä intensiivisen liikkeen aikana. Tämä on erityisen tärkeää lasten kenkien kohdalla, koska kehittyvät jalat vaativat riittävää tukea ja turvallisuutta.

Befado-kengät saivat Healthy Foot -merkin, joka takaa, että jalkineet on valmistettu korkeimpien ortopedisten standardien mukaisesti, mikä takaa lasten jalkojen oikean kehityksen ja toiminnan. Tämä tunnustus myönnetään vain parhaille tuotteille, jotka läpäisevät tiukan testauksen ja arvioinnin.

Väri - musta - tekee kengistä universaalit ja helppo yhdistää monipuoliseen lasten vaatekaappiin. Mustat urheilukengät sopivat lähes kaiken kanssa, mikä helpottaa lasten asun valintaa tilaisuudesta riippumatta.

Tarrakiinnitystyyppi on erittäin käytännöllinen, joten pienimmätkin käyttäjät voivat pukea ja riisua kengät helposti ja nopeasti ilman aikuisten apua - iso plussa pienille itsenäisyyden ystäville.

Befado-kengät ovat matalat, mikä mahdollistaa liikkumisvapauden ja ovat usein lasten suosimia niiden tarjoaman keveyden ja mukavuuden vuoksi. Kengänpakkaus on tietysti alkuperäinen, mikä takaa oston turvallisuuden ja alkuperätakuun laillisesta lähteestä.

Befado-mallien tuotteissa ei ole satujen tai elokuvien sankareita, mikä tekee niistä universaalimpia ja voivat houkutella lapsia, joilla on erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet musta 451Y005 on loistava valinta vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen mukavia, turvallisia ja kestäviä urheilujalkineita, jotka tukevat jalan tervettä kehitystä.

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: musta
  • Materiaali: tekonahka
  • Lämmittävä: ei
  • seksiä: pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Korkeus: matala
  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: BM188380

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|