Nike Nike Mercurialx 6 Club CR7 Tf AJ3570-390 jalkapallokengät sininen sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Nike MercurialX 6 Club CR7 Tf AJ3570-390 siniset jalkapallokengät ovat täydellinen valinta jokaiselle jalkapallon harrastajalle, erityisesti legendaarisen Cristiano Ronaldon faneille. Näissä intensiivisessä harjoittelussa ja keinotekoisilla pinnoilla tapahtuvaan otteluun suunnitelluissa nurmikoissa yhdistyvät edistyksellinen teknologia ja moderni muotoilu.

Valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista, ne tarjoavat paitsi keveyden, myös kestävyyden, mikä on ratkaisevan tärkeää dynaamisissa peleissä. Niiden muotoilu sukan kanssa lisää nilkan vakautta ja käyttömukavuutta, ja nauhakiinnitys mahdollistaa kengän täydellisen istuvuuden jalkaan.

Hallitsevat värit turkoosi ja sininen lisäävät kenkiin luonnetta ja saavat sinut erottumaan kentältä. Nämä laadukkaat miesten kengät tarjoavat paitsi erinomaisen toimivuuden, myös tyylikkään ulkonäön, jota jokainen jalkapallofani arvostaa.

Nike MercurialX 6 Club CR7 on Q2 2018 -mallisto, joka on luotu pelaajille, jotka arvostavat nopeutta ja ohjattavuutta kentällä. Näiden kenkien ansiosta astut kentälle luottavaisin mielin ja ammattitaidolla!

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|