New Balance lenkkarit MS327NF valkoinen

107,86 EUR

New Balance Sneakers MS327NF -kengät - valkoinen: yhdistelmä modernia ja klassista tyyliä

Esittelemällä MS327NF-lenkkarimallin New Balance todistaa jälleen kerran, että se pystyy täydellisesti yhdistämään retroelementtejä moderniin muotoiluun luoden jalkineita, jotka eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös mukavia ja toimivia. Nämä miesten valkoiset tennarit sopivat täydellisesti urbaaniin elämäntyyliin ja ovat erinomainen valinta kaikille niille, jotka arvostavat käyttömukavuutta ja omaperäistä ulkonäköä.

Suunnitellessaan MS327NF:ää New Balance -brändi päätti käyttää korkealaatuisia materiaaleja, kuten mokkanahkaa ja tekstiilimateriaalia, varmistaakseen paitsi kestävyyden myös poikkeuksellisen käyttömukavuuden. Näistä materiaaleista valmistettu päällinen saa kengät istumaan täydellisesti jalkaan varmistaen samalla riittävän ilmankierron.

Jalkineiden hallitseva valkoinen väri on murrettu laivastonsinisellä sävyllä, ja merkin logona oleva ominainen, suurennettu sivukirjain "N" korostaa ainutlaatuista retrotyylin ja modernin yhdistelmää, joka on 327-sarjan tunnusmerkki. New Balancesta.

Pehmeästä EVA-vaahdosta valmistettu välipohja takaa poikkeuksellisen iskunvaimennuksen ja on mukautettu jokapäiväiseen käyttöön tarjoten MS327NF-lenkkarien käyttäjille korkeimman mukavuuden. Kuminen ulkopohja, jossa on erityisesti suunnitellut korvakkeet kulutuspinnassa, puolestaan ​​varmistaa optimaalisen pidon ja paremman hankauskestävyyden, mikä tekee näistä kengistä ihanteellisen valinnan moneen otteeseen - sekä arki- että muodollisempiin tyyleihin.

New Balance miesten kengät MS327NF lenkkarit ovat täydellinen esimerkki siitä, kuinka hyvin suunnitellut jalkineet voivat täydentää ja elävöittää miesten asua. Niiden klassinen, mutta erottuva estetiikka mahdollistaa monipuolisen yhdistämisen erilaisiin asuihin - perinteisistä farkuista ja T-paidoista hienostuneempiin yhdistelmiin, joissa käytetään kangashousuja ja tyylikkäitä paitoja.

Kaiken kaikkiaan New Balance MS327NF -lenkkarit ovat enemmän kuin pelkät kengät - ne ovat tyylinilmaisu miehille, jotka etsivät yhdistelmää toiminnallisuutta, mukavuutta ja ainutlaatuista muotoilua jalkineissa. Universaalisuutensa ansiosta ne ovat täydellinen lisä jokaisen urbaania muotia ja arjen mukavuutta arvostavan miehen vaatekaappiin.

  • Tuottajakoodi: MS327
  • Väri: Valkoinen
  • Pisteväri: sininen
  • Ulompi materiaali: tekonahka luonnon nahkaa
  • Malli: New Balance lenkkarit
  • seksiä: Miehen kengät
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Ominaisuudet: puute
  • Lukko: nauhoitettu

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|