Pastelliset loafers lordsy 7111 keltaiset keltainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Mukavuuden ja hienovaraisen tyylin yhdistelmää arvostavien naisten kevään ja kesän jalkineiden joukossa ainutlaatuisen paikan ovat pastelliväriset Lordsy 7111 keltaiset mokasiinit ilmeikkäässä keltaisessa sävyssä. Tämä klassikon värikäs tulkinta on omistettu kaikille naisille, jotka haluavat lisätä tyyliinsä raikkautta ja omaperäisyyttä.

Nämä muodokkaat naisten lordleikkaus mokassiinit erottuvat ensisijaisesti korkeasta työlaadustaan. Ekologisen mokkan käyttö ulkomateriaalina ei ole vain esteettinen, vaan myös käytännöllinen valinta - tämä materiaali kestää monia käyttöolosuhteita ja on helppo puhdistaa ja huoltaa. Tämän mallin tunnusomaisia ​​piirteitä ovat varpaat, jotka on viimeistelty tyylikkäästi lakatulla materiaalilla, mikä lisää ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta jalkineisiin. Pieni koristelu, joka on hienovaraisesti kiinnitetty kengän etuosaan, korostaa sen ainutlaatuista luonnetta.

Lordsy 7111 keltaisten mokasiinien etuna on käyttömukavuuden takaava muotoilu - luonnollisesta nahasta valmistettu sisäosa takaa hengittävyyden ja mukavuuden jaloille myös pitkäaikaisessa käytössä. Lisäksi nämä mokasiinit ovat slip-on, mikä epäilemättä lisää niiden mukavuutta ja toimivuutta. Tarpeettomien kiinnikkeiden tai solmioiden puute tekee tästä mallista täydellisen naisille, jotka arvostavat nopeutta ja pukemisen helppoutta.

Mokassiineissa on matala, sentin korko, joka varmistaa vakauden ja riittävän iskunvaimennuksen ja on samalla erittäin huomaamaton. Kokonaisuutta täydentää pyöreä kärki, joka antaa kengille klassisen ilmeen.

On myös syytä korostaa, että lakatut elementit tuovat malliin dynamiikkaa ja nykyaikaisuutta säilyttäen samalla herkän tasapainon muun kengän kanssa. Pastellinkeltainen antaa jalkineille luonteen, joka herättää helposti huomiota ja lisää energiaa mihin tahansa tyyliin.

"Inna Marka" -valmistaja mahdollistaa näin tietoiset valinnat naisille, jotka etsivät alkuperäisiä jalkineita edulliseen hintaan. Universaalin muotoilunsa ansiosta Lords 7111 keltaiset mokasiinit ovat loistava lisä vaatekaappiisi - arkiasuista tyylikkäämpiin tilaisuuksiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että pastelliväriset Lordsy 7111 keltaiset loaferit eivät ole vain mukavia ja toimivia jalkineita lämpimiin päiviin, vaan myös ilmeikkäitä aksentteja moniin naisten asuihin, jotka varmasti lisäävät itsevarmuutta ja positiivista asennetta jokaiseen naiseen, joka päättää ostaa ne.

  • Väri: keltainen
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • seksiä: Naisten kengät
  • Lukko: liukastua
  • Lisäominaisuuksia: lakattu
  • Kantapään / alustan korkeus (cm): 1.0
  • Ulompi materiaali: Ekologista säämiskänahkaa
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Nenä: Pyöristää
  • Kantapään / alustan korkeus: 1.0

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|